bra probiotika för graviditet

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-01-01
Probiotika har utropat nyligen som ett bra sätt att garantera hälsan hos din matsmältningsapparaten. Men vad är probiotika? Och är de säkra att konsumera under graviditeten? Kommer de att skada ditt foster? Här är hur man på ett säkert sätt integrera probiotika i din graviditet kost

Du behöver:. .
Läkare
Hälsosam mat.

Vad är probiotika?

probiotika, eller levande mikroorganismer, är en bra bakterier som lever i matsmältningssystemet. Dessa mjölksyra bakterier bidrar till att stärka ditt immunförsvar genom att äta den skadliga bakterier kroppen kommer i kontakt med varje dag. Dessutom, de hjälper till att återställa balansen, eller homeostas, på tarmen efter sjukdom.

Fördelar med probiotika

Förutom att bygga din immunitet mot sjukdom, probiotika har en mängd andra förmåner, bland annat behandla colon irritabile och Crohns sjukdom, behandling urinvägsinfektioner, förebygga och hantera symtomen på eksem hos barn och förebygga matallergier. Dessutom, under tider av stress, kan probiotika hjälpa lindra symtom som förstoppning och diarré.

svampinfektion Förebyggande

Jäst infektioner är en vanlig obehag under graviditeten. Kroppens tarmfloran hotas av överväxt av jäst och kan förstöras av dem. Genom att äta probiotiska livsmedel, till exempel yoghurt eller kefir, kan tarmarna växer sig starkare flora och probiotika kan hålla nya jäst från utvecklingsländer.

Fatty Acid Growth

Probiotika läggas till kosten för någon, gravid eller inte, kan stöd i att omvandla fiber till hälsosamma fettsyror som ger näring åt de celler som klär dina tarmar. Dessa fettsyror är hälsosamma för hjärtat och blodet och även stärka din magtarmkanal.

Förhindrande av tidig förlossning

Probiotika kan bidra till att förhindra för tidigt värkarbete orsakad av vaginal infektion. Probiotika äta bort på dåliga bakterier och försvaga den innan den kan komma in i livmodern. De förhindrar vaginos och prematura bristningar i fostervatten membran. Probiotika kan tas för detta oralt och vaginalt.

Efter graviditeten Fördelar

fortsätter att ta probiotika efter födelsen av ditt barn har positiva effekter också. Tillsammans med förmågan att hålla postpartum infektioner borta, äta probiotika under amning kan bidra till att stärka barnets immunsystem. Detta kan förhindra barnallergier och eksem samt sänka förekomsten av astma.

Previous:nothing Next:spermier myter

Relaterade artiklar


 • icke typiska klimakteriet symtom
 • hur man ska behandla spermier antikroppar
 • Införandet av familjeplanering
 • Damiana biverkningar
 • Hur du använder sluta röka verktyg
 • bilbälte säkerheten när man är gravid
 • teori som förklarar färg konstans
 • när du bör byta bröstimplantat
 • klarblå graviditetstest instruktioner
 • gör det själv fysiskt och känslomässigt föryngring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com