bröstförstoring faror och risker i tonåren

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-01-15
Även American Society of Plastic Surgeons inte rekommenderar bröstförstoring för tonåringar yngre än 18, Diana Zuckerman, Ph. D, säger att under 2003 har mer än 223. 000 kosmetiska operationer utförs på tonåringar yngre än 18. Även antalet ungdomar under 18 år som genomgick bröstförstoring tredubblats från 2002 till 2003. Förstå risker och faror för bröstförstoring för tonåringar kan hjälpa dig att bedöma om denna operation är lämplig för dig

Identification

Enligt Mayo Clinic, under bröstförstoring operation, är implantat placeras under bröstvävnaden eller bröst muskel. Mayo Clinic säger att bröstförstoring kirurgi är en av de mest populära typer av kosmetisk kirurgi som erbjuds.

The American Society of Plastic Surgeons säger att tonåringar ofta begära denna operation för att förbättra deras utseende eller för att öka självkänslan.

Bröstförstoring Risker

The American Society of Plastic Surgeons säger att risken för bröstförstoring operation inkluderar blödningar, infektioner, dålig läkning av snittet och förändringar i bröstvårtan eller bröst sensation. Ibland kan en mer allvarlig komplikation såsom kapselbildning kan förekomma. En kapselbildning inträffar när det finns en rynkig hud eller ett läckage eller ruptur av implantatet. Denna komplikation kan behöva en andra förfarande.

Bröstförstoring i tonåren

Trots att bröstimplantat av silikon är bara FDA godkänt för patienter över 18, kommer läkarna utföra ofta förfarandet ändå som en off-label användning av implantatet. Men varnar Zuckerman att tonåringar fortfarande mognar. I själva verket tillväxt diagram visar att en flicka i vikt i åldern 18-21, får så en tonåring ännu inte helt inser sin sanna storlek.

Långsiktiga effekter

Förutom de ovan faror och risker, säger Zuckerman att implantatet Tillverkarna säger att de flesta kvinnor kommer att ha någon form av komplikation till sin bröstförstoring operation. Också, eftersom bröstimplantat allmänhet senaste för bara tio år, en tonåring som genomgår det förfarande sannolikt kommer att behöva mer än en operation under hela sin livstid.

, säger Zuckerman att inga långsiktiga studier eller studier har gjorts för att bedöma de långsiktiga riskerna med dessa förfaranden för tonåringar. Hon konstaterar att flickor som genomgår bröstförstoring är fyra gånger större risk att begå självmord än tonåringar som genomgår andra former av plastikkirurgi.

Överväganden

The American Society of Plastic Surgeons säger att tonåringar måste ha informerat samtycke, och lärprocess före operation bör omfatta föräldrar också. Föräldrarna bör informeras om riskerna för teen-åldern patienter.

När genomgår kirurgi, välja en kirurg som certifierats av ett kirurgiskt är erkänd av American Board of Medical Specialties, såsom den amerikanska styrelsen för plastikkirurgi.

Previous:nothing Next:biverkningar av Caverject

Relaterade artiklar


 • Hur snabbt lägger löss ägg?
 • hur att få arbetskraft med rött te hallonblad
 • antibakteriell gel vs tvål och vatten
 • struktur röda cellmembran
 • Medicare regler och föreskrifter
 • hur många kalorier behöver bebisen en dag?
 • diarré och hudutslag symtom hos barn i lekåldern
 • hår drogtest faq
 • hur man kan bli av vatten i örat snabbt
 • stressa massage
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com