estetisk behandling av akne

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-01-02
Acne kan vara pinsamt, fula och smärtsamma. Acne orsakas av bakterier i porerna. Vissa människor är mer benägna att acne än andra. Hjälp är tillgänglig för alla kämpar med akne. Hitta rätt behandling är viktigt

Acne Behandlingar

Acne behandlingar består av att minska talgproduktionen, tar bort döda hudceller och döda bakterier med aktuella läkemedel och orala läkemedel. Det finns också sätt att förebygga akne. Alternativa behandlingar mot akne fokusera på egenvård före, under eller efter fall av akne.
Tvätta och rengöra huden för att hålla huden oljefri. Ät en välbalanserad kost rik på fibrer, zink och råa livsmedel. Undvik alkohol, mjölkprodukter, tobak, koffein, socker, halvfabrikat och mat med hög jod, t. ex. salt.

Särskilda produkter

Acne behandlingar kan vara dyrt, men behöver inte vara.
Proaktiv, som godkändes av många kändisar, är en tre-stegs system vars slogan är "läker acne idag och förhindrar finnar i morgon. "Proaktiv kostar ca $ 45 för en 60-dagars leverans, men tillfällig försäljning sänka priset med 50 procent. Du kan också beställa ditt första kit med en 60-dagars pengarna tillbaka garanti.
Neutrogena erbjuder ett komplett sortiment av hudvård produkter, varav många är inriktade på acne-benägen hud. Några av deras produkter är oljefri akne stresshantering kuddar natt rengöring, acne-benägen skummande ansikte tvätta, tydliga porer [natten] behandling och akuta behandlingar plats. I dessa produkter används salicylsyra att minska och förebygga acne.
Acnezine är en annan akne behandling som påstår att "erbjuda antioxidanter som kan hjälpa till att avskaffa de fria radikaler som kan orsaka mild akne. " Varje akne behandling har sina egna anspråk på att det som hjälper till att förebygga och klara akne bäst. Acnezine fungerar genom att behandla akne problem och som också tillhandahåller en intern rensning behandling.
Utsätts ännu en akne behandling som påstår sig vara överlägsna de övriga på grund av "samarbete med experter inom dermatologi och i organisk kemi. " Inte bara Utsatt hävdar att hjälpa tydlig befintlig akne och förhindrar nya akne från att bildas, hävdar att det också för att minska uppkomsten av befintlig akne ärr.

Ytterligare resurser

Acne behandlingar för olika hudtyper kan vara förvirrande. 10Acne. com har ett bra diagram som kommer att göra att bestämma vad som är rätt för din hud ett steg enklare.
Med oändligt utbud av "de bästa" akne behandlingar, kom ihåg att varje person är unik och hudtyper kommer att svara bäst på olika produkter. Det kan finnas en hel del trial and error tills du hittar vad som fungerar bäst för dig.

Previous:nothing Next:långsiktiga biverkningar av epidural efter förlossningen

Relaterade artiklar


 • Graviditet & lågt antal blodplättar
 • hur man skapar min egen gravsten
 • vanliga frågor om nikotin
 • hur: se upp .... läkare och sjuksköterskor uniformer kan döda dig
 • postnatal depression symtom
 • Lupron depå biverkningar
 • krav för Medicare
 • tonårsgraviditeter problem
 • Adipex viktminskning drog
 • Barn och chiropractric faror
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com