giftfritt alternativ till Premarin grädde

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-01-30
Premarin grädde är en förskrivs ofta hormon kräm som kan användas för att motverka symptom i samband med hormonbrist. Användning av krämen har gått in och i onåd med tiden. Vissa kvinnor som har upplevt biverkningar letar efter en mer naturlig, giftfri sätt att åtgärda sina symptom. Det finns vitamin och ört relaterade behandlingar som kan erbjuda hjälp

Identification

Premarin grädde är en receptbelagd medicin som kan ges för att behandla menopausala förändringar i slidan, såsom torrhet och smärtsamma samlag. Krämen är en blandning av olika kvinnliga östrogen hormoner som tillverkas i urin från kvinnor hästar. Premarin ersätter den naturliga östrogener att en kvinna inte längre producerar. Det finns många möjliga biverkningar till grädde som yrsel och en ökad risk för blodproppar tillsammans med några utveckling av manliga drag (som en mustasch) när du slutar använda krämen.

Betydelse

Menopause är den största orsaken för behovet av Premarin grädde. Den vaginal torrhet är bara en av många olika symptom på klimakteriet som omfattar värmevallningar, depression, hjärtklappning och kraftiga blödningar. Klimakteriet börjar när den kvinnliga kroppen börjar producera hormoner färre än vanligt, ett belopp som fortsätter att minska när man blir äldre. Eftersom detta problem drabbar alla kvinnor med livmoder, Premarin och andra hormon behandlingar ersättare har ordinerats för miljoner.

Vitamin Behandling

Vissa vitaminer och kosttillskott kan kanske hjälpa till att öka kroppens naturliga hormonproduktion. För att hjälpa fylla din kropp under klimakteriebesvär som värmevallningar, använder C-vitamin, kalium och vitamin B-komplex. Vitamin E kan styra värmevallningar, ökad hormonproduktion och läka vaginal torrhet. Svarta vinbär olja kan också öka produktionen av östrogen. Slutligen kan mineral selen hjälper till att bibehålla hormonbalansen i kroppen.

Naturläkemedel

Flera örter hjälper till att stimulera eller balansera dina hormonnivåer under klimakteriet. Silverax är en ört som har använts av kvinnor i hundratals år, men kan stimulera naturliga östrogenproduktion. Falska unicorn rot är också ett stimulerande att de hormoner i äggstockarna och används ofta i ett tidigt skede av klimakteriet. Ginseng, lakrits och kysk träd kan också användas för att öka din naturliga hormonproduktion (ginseng och lakrits) och balanserar dina nivåer av östrogen och progesteron (kysk träd).

Varningar

Premarin kräm bör endast användas som föreskrivet som en överdos av grädden kan öka risken för potentiella biverkningar. Vitaminer och naturläkemedel endast bör användas i doser som rekommenderas av din läkare eller den amerikanska Food and Drug Administration. Naturläkemedel kan orsaka allergiska reaktioner och även interaktioner med alla läkemedel som du tar. Rådgör med din läkare eller en integrerad läkare för att du tar lämpliga försiktighetsåtgärder.

Previous:nothing Next:komplikationer av nattliga svettningar

Relaterade artiklar


 • Hur det mänskliga ögat uppfattar färg?
 • morgon huvudvärk hos barn
 • vad som orsakar smärta i benen vid menstruation?
 • vad som orsakar croupy hosta hos spädbarn utan nästäppa?
 • kan bröstimplantat orsaka cystor?
 • hicka hos barn
 • delar av en näsa
 • hur mjuka barn avföring använder naturläkemedel
 • biverkningar av aprozide
 • hur man ska hantera sömnlöshet och har en lugn natt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com