hur man får stor abs av stål snabbt

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-01-29
Teknik är viktigt när strävar efter extremt vältränad och stark magmusklerna. Bygga en rapport mellan hjärnan och din kärna ger snabba resultat. Detta utförs av touch-tone teknik. Genom att vidröra området kontraktion med fingertopparna kommunikation är relativt definieras med denna två-pass systemet genom det centrala nervsystemet. Tydlig kommunikation är etablerad mellan kroppen och hjärnan livgivande resultatet av din buk träning

Du behöver:.
Golvmatta.
Förteckning över AB och grundläggande övningar som ska utföras.
Måttband.
Logga spela in förlorade inches.

Teknik


1.
Ligga platt på golvet i liggande ställning (uppåt) förlängning din abs. Djupt inandas fylla lungorna med luft. Placera en hand på magen område som du kommer att utöva.
2.
Höj ditt huvud, nacke, axlar och rygg som en enhet. Detta kommer att tvinga en överlägsen nedgång i bukhålan. Andas ut det mesta av luften från lungorna som du lyfter. Håll din hals i linje med ryggraden. Rulla inte huvudet framåt eller nedgången kommer inte att vara lika effektiva. Var uppmärksam på kontraktion med hjälp av fingertopparna.
3.
Sänk överkroppen tillbaka ner till golvet som en enhet. Andas om återlämnande fylla lungorna med syre. Det är viktigt att var fokuserad på buken som din release nedgången vara medveten om rörelsen och avkänning den genom fingertopparna.
4.
Upprepa processen för tre uppsättningar av 12 repetitioner med 15 sekunders intervall mellan varje set.
5.
Spela in dina framsteg med hjälp av ett måttband. Var noga med att registrera dina framsteg i en logg en gång varje månad för att spåra hur många inches du har förlorat.

Tips och varningar


 • Det är viktigt att du riktar den område med fingertopparna. Om det är möjligt, vidrör huden med fingertopparna. Neuro Lingvistisk Programmering har dokumenterad framgång med en liknande teknik kallad förankring. Denna teknik etablerar en sammanfattning koppling mellan neurologiska system i hjärnan genom det centrala nervsystemet ner i kroppen. Konditionering muskeln nervsystem tar konsistens. Förstå denna process är både psykologiska och fysiologiska. Den neurologi sker förvärvar konstant luftkonditionering. Detta innebär inte bara känna värkarna, men den sker mental fokus på magen under en period av en månad. Ju mer du tränar under dessa omständigheter, desto starkare band du skapar mellan mage och hjärna allmänt kallas muskel minne. Utför varje övning korrekt. Varje rörelse spelas in av hjärnan för framtida referens. Börja varje kärna träning med minst 12 cykler av djupa andetag. Detta är en dubbel process. Djupandning syresätter blodet och sätter kroppen i fettförbrännande läge. Den andra fördelen av djupa andetag skapar känslan att du inte bara går igenom de rörelser men du känner förflyttning via muskelsammandragning och avkoppling. Undvik yttre stimulans störa ditt fokus som TV och arbeta dig kärnområde. Musik kan användas som en punkt i fokus och bidrar till att hålla en rytm under denna övning. Utveckla verkliga matvanor tillsammans med din kärna rutin för att få den mest positiva resultat på kort tid.


 • Previous:nothing Next:vad är effekten av fetter och kolesterol?

  Relaterade artiklar


 • struktur röda cellmembran
 • Varför är det viktigt att ha en balanserad kost?
 • livslängd på mänskliga spermier
 • etiskt beslutsfattande för hospicevård
 • klimakteriet & vulva smärta
 • uroxatral vs Flomax
 • multivitaminer för tonåringar
 • barn urinvägsinfektion symtom
 • varför viktökning efter klimakteriet?
 • tidig menopaus information
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com