nytta av att dricka destillerat vatten

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-01-12
Destillerat vatten --- vatten som hade nästan alla föroreningar avlägsnas --- kan vara till nytta som dricksvatten. Även en kanna av destillerat vatten finns vanligtvis i närheten av kläder järn och skrynkliga kläder, det ger också några hälsomässiga fördelar

Definition

Destillerat vatten är vatten som har renats genom processen destillation --- kokande vattnet och kondenseras ångan i en ren behållare. Alla föroreningar, inklusive mineraler, är kvar, vilket resulterar i rent vatten

Fördelar

dricka destillerat vatten ger samma hälsofördelar som att dricka vanlig kranvatten eller buteljerat vatten. Det återfuktar kroppen och organ, spolar ut gifter reglerar kroppens avvecklingen, hjälper till med viktkontroll genom att hålla kroppen mättnadskänsla och reglerar kroppstemperaturen.

Dessutom ger destillerat vatten det renaste vatten som möjligt. Enligt Dr Andrew Weil webbplats, "processen för destillation dödar och tar bort nästan alla bakterier, virus, tungmetaller och andra organiska och oorganiska föroreningar. När destilleras, är vattnet så rent som vatten rimligen kan. "Det är också nära till ett neutralt pH-värde och påverkar inte syra balansen i kroppen.

Missuppfattningar

Många rykten om de potentiella farorna med att dricka destillerat vatten finns, men de är ogrundade Destillation tar bort både nyttiga och skadliga mineraler. men, i motsats till marknadsföring av vissa marknadsförare som säljer filter som förmodligen håller de "bra" mineral "i vattnet, inte rent vatten inte läcker mineraler ifrån kroppen. Inte heller anställa den förödelse med intag av nödvändiga mineraler --- beloppen av mineral i vanliga dricksvatten är normalt låg, och dricka destillerat vatten inte bromsa den dagliga leverera tillräckligt för att göra en så stor skillnad.

Program

Destillerat vatten att dricka finns på de flesta livsmedelsbutiker, vanligtvis i 1 gallon. Många dryckesföretag använda destillerat vatten i sina produkter för att kontrollera smak och renhet. Destillerat vatten är också nödvändigt på fartyg och i torra fiskeplatser med begränsad tillgång till färskvatten.

Hem Destillation

Även gallon kannor destillerat vatten kan köpas på de flesta livsmedel marknader eller hälsokostaffärer, kan en del människor föredrar att destillera sin egen dricksvatten. Om det är problem med din huvudsakliga vattenförsörjning, t. ex. en svag kommunala systemet, saltvatteninträngning i ett kustsamhälle, förorenat brunnsvatten, eller ett fartyg på väg till försörjning, destillering vatten kan göra mer finanspolitisk mening än att köpa den av gallon.

Bänkskiva modeller med kolfilter finns att köpa i butiker hemma rabatt eller på Internet. En stovetop vatten destilleriet fungerar på flera olika värmekällor för dagligt bruk och nödsituationer. Större modeller krok till en vattentäkt för on-demand destillerat vatten.

Previous:nothing Next:klimakteriet och män

Relaterade artiklar


 • vad man ska göra för att bli av kvinnliga ansiktshår
 • hjärnan och motoriska funktioner
 • vad innebär ob?
 • hur ska mindre stressig
 • vad som orsakar höga nivåer av östrogen?
 • ärrvävnad smärtbehandling
 • hjärnan aneurysm hos barn
 • Graviditet & anti depressiva
 • hur man gör den bästa chokladen skaka banan protein
 • Hur många procent av rökare sluta framgångsrikt?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com