testosteron och HGH behandling

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-01-21
Humant tillväxthormon, eller HGH, är en syntetisk form av tillväxthormon som produceras av hypofysen. Som ni ålder, producerar din hypofysen mindre tillväxthormon, och som kan ha negativa effekter på din hälsa. Testosteron är ett annat viktigt hormon som minskar med åldern. HGH och testosteron terapier ersättning kan bromsa effekterna av åldrandet hos män som har hormon brister

HGH behandlingar

HGH är ett receptbelagt läkemedel endast tillgänglig som en injektion. Din läkare kommer att ordinera HGH endast om han har diagnosticerat en sann tillväxthormonbrist. HGH behandlingar kan öka bentätheten, muskelmassa och fysisk kapacitet och minska kroppsfett. Denna behandling är också bra för aids eller HIV-patienter, eftersom det minskar muskelnedbrytning att viruset orsakar. Det rekommenderas inte att barn och ungdomar tar HGH eftersom de fortfarande växer. Det finns över disk HGH spray och piller som påstås hjälpa bodybuilders viktökning muskler och minska kroppsfett, men att de inte jämför med HGH injektionsvätskor.

HGH behandling biverkningar

När man överväger HGH behandlingar, väga för-och nackdelar. Möjliga biverkningar är ledvärk, muskelvärk och svullnad i armar och ben. Män kanske märker en utvidgning i bröstvävnaden, som kallas gynekomasti. HGH är en riskfaktor för hjärtsjukdom och diabetes.

Testosteronbehandling

syntetiskt testosteron kommer som form gel, plåster och injektioner. Män som har mycket låga nivåer av testosteron kan dra nytta av substitutionsbehandling. Substitutionsbehandling kan skydda mot många tillstånd som kan orsakas av låga testosteronnivåer, såsom minskad sexuell funktion, förlust av muskelmassa, förlust av bentäthet, ökad fettmassa, minnesförlust, humörsvängningar, depression, nedsatt muskelstyrka, hudreaktioner, vätskeretention, skallighet, sömnapné, urinvägsproblem, godartade prostata tillväxt, testikel krympning, förstorade bröst, begränsad spermieproduktion, överflödigt blod produktion och akne.

substitutionsbehandling med testosteron biverkningar

När man överväger substitutionsbehandling med testosteron, vet eventuella biverkningar. Dessa inkluderar vätskeretention, fertilitetsproblem, levertoxicitet, sömnapné, ömma bröst, ökad röda blodkroppar koncentration och prostata tillväxt. Fråga din läkare om fördelarna överväger riskerna i ditt fall. Denna typ av terapi kan inte utföras på män med historia av prostata-eller bröstcancer.

Previous:nothing Next:användning av Epsom salt

Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga ryggbesvär eller ryggskador hos barn
 • effekter av dopamin
 • hur man rengör öronen med mineralolja
 • graviditet efter bröstcancerbehandling
 • metadon biverkningar
 • orsakerna till en ögonfärg förändring
 • liv efter klimakteriet
 • biverkningar av D-vitamin 1000 IE
 • hur att sluta dricka läsk och koffein
 • varför östrogennivåerna går ner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com