hem drog detox metoder

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-02-15
Drug avgiftning eller detox för korta, är den process som kroppen rensar sig av sinnesförändrande substanser. Det finns många alternativ för avgiftande från droger, varav den ena är genom en at-home detox. Over-the-counter mediciner och kosttillskott kan hjälpa till att behandla symtom på utsättning av medicineringen och göra avgiftningsprocessen lättare

Stimulant Detox

Centralstimulantia är läkemedel som ökar hjärtfrekvensen, metabolism och andra kroppsliga funktioner. Läkemedel i denna klass innefattar amfetamin, kokain, efedrin och piperaziner.

Stimulant detox är oftast inte en hälsofara, men det kan orsaka obehagliga biverkningar, inklusive extrem trötthet, ökad aptit, illamående, depression och dystra tankar. Målet med stimulantia detox är att låta kroppen återhämta sig från den stam av stimulantia missbruk och samtidigt fylla förråd av viktiga näringsämnen och ombyggnad normala energinivåer.

Opiat Detox

Opiater läkemedel som härrör från opiumvallmo som används för att behandla svår smärta. Morfin, kodein, Hydrocodone och heroin faller under denna kategori.

Precis stimulantia indragning, är opiat detox inte vara farlig för en någorlunda frisk person. Det kan vara mycket obehagligt, dock, och kan inkludera symtom såsom ökad smärtkänslighet, illamående, diarré, depression och kall och influensaliknande symtom. Dessa avgifta från opiater bör inriktas på att behandla fysiska abstinenssymtom och omskolning kroppen att producera sitt eget endogena nöje kemikalier.

OTC Detox Aids

Flera over-the-counter mediciner och tillägg finns att tillgå som kan hjälpa lindra symptomen av narkotika detox, många kostar mindre än $ 20.

För den trötthet av stimulantia indragning, är örten yerba mate ett effektivt rättsmedel. Dess MAO-hämmare egenskaper gör det också en potentiell stämning vitmedel, som kan vara till hjälp under den mentala "Crash" av stimulantia detox. Andra stimulerande örter inkluderar Gingko Biloba, koreanska ginseng och guarana.

gastrointestinala effekterna av utsättning av medicineringen kan avlastas med hjälp av örter ingefära och pepparmint. Enligt Nih. gov orsakar ingefära färre biverkningar än Dramamine och är lika effektiv på att lindra vissa typer av illamående. Imodium (loperamid) stoppar diarré och kramper i samband med opiatavvänjning, medan mediciner som innehåller Doxylamin succinat kan lindra sömnlöshet och ångest.

Outlook och Livsstil

Under narkotika detox, det är normalt att känna sig mentalt och fysiskt nedgånget. Få massor av sängläge under denna tid, och håll dig till intetsägande mat som är mindre benägna att orsaka magbesvär. Behandla tillbakadragande som du skulle ett dåligt fall av influensa --- med massor av vila och avkoppling.

Som fysiska abstinenssymtom blekna, kan du börja känna dig rastlös och irriterad. Hård fysisk träning är ett utmärkt sätt att koppla som kan bidra till att öka produktionen av endorfiner, serotonin och andra kemikalier nöje i hjärnan. Föra en dagbok om dina framsteg, och tveka inte att ringa med ert stöd nätverk av vänner, familj och vårdpersonal för hjälp och råd. Rådgivning, psykoterapi och 12-stegs program som Anonyma Narkomaner kan alla vara effektiva i att hjälpa upprätthålla en nykter livsstil.

Varning

Vissa läkemedel, inklusive alkohol, bensodiazepiner och vissa lugnande medel kan ge farliga abstinenssymptom som kan vara skadliga eller dödliga. Försök aldrig att sluta dessa läkemedel utan hjälp av en utbildad läkare eller sjuksköterska, och undvika plötsliga upphörande av alla droger för att undvika potentiellt farliga effekter.

Previous:nothing Next:tips på hur man blir gravid

Relaterade artiklar


 • barn vattkoppor symtom
 • sätt att testa vatten för renlighet
 • typer av lugnande läkemedel
 • levern och gallblåsan rensning
 • hur man gör en förbättring av ditt liv
 • de behandlingsmetoder för receptbelagda läkemedel missbruk
 • hydronefros på grund av graviditet
 • hem rättsmedel för feber blister
 • Hur mycket ska du väga?
 • vad som är normalt blodsocker efter maten?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com