holistisk behandling av carcinoider cancer

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-02-18
Carcinoid cancer är en långsamt växande cancer som orsakar tumörer i magen, tillägg tunntarmen och lungor. Det är också möjligt för tumörer att växa i fortplantningsorganen, såsom testiklar eller äggstockar, enligt Mayo Clinic. Under de tidiga stadierna av detta villkor, det finns inte många symptom. Eftersom cancer fortskrider ni kanske märker magsmärtor, blödning eller bröstsmärtor. Enligt Mayo Clinic, kan alternativa behandlingar hjälper till att minimera några av de symptom på detta tillstånd.

avkopplande behandlingar

Enligt Mayo Clinic, alternativa behandlingar för carcinoid cancer fokus på att minska stressen. Massage, medling och yoga kan hjälpa till att minska stressnivån i kroppen, vilket kan minska rodnad i huden (vilket är ett vanligt symptom på carcinoida cancer).

Också tala med din läkare om utövar Tai Chi att minska stress. Tai Chi är en kampsport som har utövats i många år och har sitt ursprung i Kina. Tekniken fokuserar på att stärka den interna energi i kroppen.

Kost förändringar

När diagnosen carcinoid cancer, är det viktigt att äta en hälsosam kost som stöder ett starkt immunförsvar, enligt Mayo Clinic. Ät mycket frukt, grönsaker, fullkorn och magert protein. Också, tala med din läkare om att lägga motion till din dagliga rutin. Fysisk aktivitet kan bidra till att minska stress, vilket gör att din kropp för att klara villkoret bättre. Inrätta en sund sömn rutin så kroppen känns utvilad och kan fokusera på healing.

när man ska ringa en läkare

Carcinoid cancer gör att kroppen utsöndrar mer kemikalier och hormoner, vilket kan orsaka komplikationer. Kontakta din läkare om ditt ansikte och hals blir rodnande du har svårt att andas eller får diarré, ger råd till Mayo Clinic. Också få läkare om dina ben tycks öka i storlek. Utvidgningen av ben kan uppstå i ansikte, fötter och händer. Detta är ett tecken på extra hormoner släpps ut i lungorna, vilket är en ovanlig komplikation av carcinoida cancer.

Previous:nothing Next:botemedel för svettiga fötter i skor

Relaterade artiklar


 • normal syn test
 • celltyper
 • metadon biverkningar
 • skallskador hos barn
 • hur: se upp .... läkare och sjuksköterskor uniformer kan döda dig
 • hur man ska hantera sömnlöshet och har en lugn natt
 • flickor knäproblem
 • smittsamma och icke smittsamma sjukdomar
 • effekten av ljus på läsning
 • hur man kan öka min vattenintag
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com