hur man hanterar halloween när du inte kan bli gravid

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-02-27
Let's face it, semestern är svårt när du kämpar för att bli gravid. De helgdagar som är särskilt svåra är de som främst inriktad på barn, som Halloween. Att se dina vänners barn klädda i söta dräkter är en enorm påminnelse om vad man inte har och det kan vara smärtsamt.

Här är några saker du kan göra för att göra Halloween mindre läskig . . . ! och kanske roligt
1.
Gör minnen under hela höstsäsongen. Tillbringa tid i den svala höstvädret gör roliga saker med din make /maka och andra vänner vuxen. Gå äpple eller pumpa plocka, vandra och kolla falla lövverk, gå till en vuxen kostym part eller en fotbollsmatch. Även infertilitet är smärtsamt, och har frihet att göra vad du vill kan piggna. Njut av denna tid av ditt liv så mycket du kan.
2.
Går alla ut. Dekorera ditt hus, bära en kostym, sätta en kostym på hunden och fylla en stor skål med godis. Tillbringa tid utanför och mingla med de vuxna som är bus eller godis med barnen. Du kanske vill att ens värd en brasa efter barnen kommer tillbaka från att samla godis. Många människor är ute på Halloween och det är en bra tid att lära känna dina grannar!
3.
Tillbringa kvällen ensam. Efter bus eller behandlare har gått, laga din favorit cool-väder comfort food och göra det något du bara på Halloween. Eller att ta ut. Starta en tradition och göra det något du gör varje år.
4.
Försvinn. Om att vara med barn är alldeles för hårt, bryter Halloween mögel. Gå ut på middag eller spendera en natt på ett hotell. Om du har vänner utan småbarn, ordna en kväll ute med dem (bort från ditt hus så att du inte är där när bus eller behandlare anländer).
5.
Känn hur du mår. Om du känner dig ledsen, det är okej. När du försöker att ignorera din smärta och sorg, kommer det att komma först ut senare, och ibland i destruktiva sätt. Dessutom upplever sorg gör oss till människor.
6.
Vet att du är inte ensam. Infertilitet kan vara mycket isolerande. Du kanske känner att vara upprörd över något som Halloween är dum, eller att du är den enda som känner så här. Men du är inte. Om du vill hitta andra som är i dina skor, försöka hitta en grupp infertilitet stöd nära dig. En lokal kyrka eller RESOLVE. com är ett bra ställe att börja.


Previous:nothing Next:Så för att lindra blodtryck

Relaterade artiklar


 • den bästa dieten utan motion
 • hur man har mycket energi och sluta vara så trött
 • hjärtmuskeln information
 • hur man får läkaren att lyssna
 • biverkningar av graviola
 • Vad är tecken på rotavirus?
 • hur man får mer D-vitamin i ditt liv
 • barn munsårsbehandling
 • fördelar och nackdelar med röntgen
 • passiv rökning och astma hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com