hur man kan förstå alternativet till livmoderhalscancer disk kirurgi

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-02-09
Ryggraden innehåller 26 små ben som kallas kotor, enligt den amerikanska Library of Medicine. I mellan diskarna är en geléliknande substans som ger kudde för kotorna. Om en disk trängs ut från plats eller bristningar, det orsakar smärta i ryggen. Majoriteten av herniated diskar kommer att börja må bättre inom sex veckor. Enligt Mayo Clinic, upp till 90 procent av människor kommer att förbättra på egen hand utan behandling. Men om smärtan är intensiv och du letar efter icke-kirurgisk alternativ, överväga alternativa metoder för att minska inflammation och smärta.

Du behöver:
Soap
. Spritkompress.
Leuprolide.
Sprutan.
Behållare för vassa föremål.


1.
Kolla hydroterapi behandling. Under hydroterapi behandling, kommer du utför övningar för att sträcka och utöka ditt rörelseomfång medan en bubbelpool. Dessa sessioner leds av en hydrotherpist och hjälpa till att bygga styrka för att tillfriskna. Enligt Mayo Clinic, kommer hydroterapi också hjälpa dig att hålla mobilen.
2.
Tänk Traction Therapy. Traction terapi är utformad för att minimera dina muskelspasmer och minska smärtan av ett diskbråck. Sträckor är genom att en dragmaskinen med hjälp av en licensierad sjukgymnast. Dragmaskinen används för upp till 15 minuter, följt av ett par minuter av vila. Denna process upprepas några gånger under en session.
3.
Kolla Tillbaka hängslen. Enligt Mayo Clinic, tillbaka hängslen hjälpa återfå rörlighet genom att hålla kroppen i god hållning. Den spänna minskar också mängden rörelse i ryggraden område, vilket minskar trycket på diskbråck. Ett stag bör användas i kombination med sjukgymnastik för att undvika försvagas musklerna.
4.
Transkutan elektrisk nervstimulering (TENS). TENS enheter leverera små elektriska strömmar till din nervbana. Dessa små "chocker" tros minska smärtan genom att blockera smärtimpulser i kroppen. TENS-apparaten är mest effektiv när den används tillsammans med andra terapier.
5.
Tala med din läkare om smärtstillande. Förutom att stärka musklerna, tala med din läkare om smärtstillande medel. Dessa mediciner hjälper till att minska smärta tills inflammation i diskar är bättre. Over-the-counter läkemedel inkluderar acetylsalicylsyra, ibuprofen och paracetamol. Om din kropp inte reagerar på dessa mediciner, fråga om naturläkemedel smärta läkemedel såsom Cymbalta eller ****. Kortikosteroider och muskelavslappnande medel kan också ge lindra. I de svåraste fallen, kan din läkare förskriva **** eller kodein att återuppleva din smärta.


Previous:nothing Next:hur man ska behandla smärtlindring för osteoradionecrosis

Relaterade artiklar


 • olika organ system
 • alkohol, tobak och andra förebyggande
 • definiera puberteten
 • sjukgymnastik hos äldre strokepatienter
 • Hur berätta om du har ringorm
 • farorna vid moderns blod är Rh-negativ
 • kan du ha en normal period & vara gravid?
 • sätt att upptäcka en klämmas nerv
 • sportkosttillskott & hälsa
 • hur du tar bort munsår
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com