hur man köper narkotiska smärta medicin på nätet

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-02-11
Om din läkare har skrivit ett recept på narkotiska smärtstillande medel, kan du finna det bekvämt att fylla din recept på nätet. Du kan dock stöta på många bedrägerier som erbjuder sig att fylla din narkotiska smärtstillande medel för en extremt låga ränta, eller ens utan läkarrecept (olaglig verksamhet som kan äventyra din hälsa). Innan du beställer narkotiska smärtstillande medel på nätet, måste du ta några säkerhetsåtgärder

Du behöver:. .
Dator med Internetuppkoppling
Recept.


1.
Använd endast en verifierad och licensierat läkemedelsföretag att fylla din receptbelagda smärtstillande. Använd aldrig en sökmotor för att hitta ett apotek och använda den första du snubbla på. Istället be din läkare om en rekommendation. Om du väljer att söka efter ett online-apotek själv, se till att det licensierade och godkändes av proffs. Drugstore. com är licensierad i alla 50 stater och verifieras genom National Association of styrelser Apotek, till exempel.
2.
Välj drogen, styrka och mängd som rekommenderas av din läkare och lägga den i din kundvagn när du handlar på apotekets hemsida. Du kan leta efter smärtstillande medel genom att bläddra genom drogen namn som anges i sökfunktionen.
3.
Fyll i en medicinsk profil med onlineapotek. Du måste lista läkarens information, de sjukdomar som du har och alla mediciner du tar.
4.
Skicka din recept till online-apotek. Du måste ha ett giltigt recept för att få narkotiska smärtstillande medel via Internet lagligt. De flesta online apotek acceptera postas recept eller kommer att tillåta en överföring från en icke apotek.
5.
Betala för smärtstillande medel. Inkludera din försäkring information, och betala för balansen med hjälp av ett kreditkort.
6.
Vänta onlineapotek att kontrollera narkotiska recept smärtstillande. Du kan behöva vänta så länge som 10 till 14 dagar för att få droger. De flesta online apotek kommer att ringa din läkare kontor för att se receptet är legitimt.


Previous:nothing Next:hur man använder en medicin dispenser

Relaterade artiklar


 • biverkningar efter avslutad p-piller
 • Hur man vet om ditt barn har vattkoppor, även om de är vaccinerade
 • hur man använder läkemedel mot svampinfektion
 • Hur det mänskliga ögat uppfattar färg?
 • Hur du ser på kvinnor som föder videor som är smakfullt och informativa
 • Hur berätta om du har ringorm
 • typer av problem en synskadad barn skulle ha
 • vad som orsakar croupy hosta hos spädbarn utan nästäppa?
 • inte en baby vistelse i ett läge i livmodern?
 • förebyggande mot droger
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com