kan jag bli gravid två dagar före min tid?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-02-02
Även om det inte är den mest sannolika tiden att du skulle bli gravid, är det möjligt att bli gravid två dagar innan din mens. Många faktorer spelar in förutsägbarhet en kvinnas mens och om hon väntar sin period följer ett regelbundet mönster hon kan bli förvånad när hennes kropp ändrar sin rutin, ägglossning precis innan hon förväntade sig tid att komma fram

Du behöver:.
Vatten.
Frukter.
Grönsaker.
Vitamin B-komplex.
Zink.
Klorofyll.

Cycle varianter

Enligt American Association Graviditet, kommer de flesta kvinnor ägglossning någonstans från 17 till sju dagar innan mensen. Cykel längd och ägglossningen kan variera mycket från kvinna till kvinna och från månad till månad, dock. Dessa variationer innebär att även om det inte typiskt att en kvinna skulle ägglossning två dagar innan hennes tid är planerad att anlända, är det möjligt.

Oregelbunden mens

En kvinna kan ha oregelbunden mens på grund av överdriven viktökning eller viktminskning , stress, medicinering eller för mycket motion. Om en kvinna har en oregelbunden cykel en månad hon får ägglossning två dagar före hennes förväntade period och blir gravid.

Beräknad vs Ankomsttid

Om du skulle ägglossning två dagar innan mensen var planerad att anlända och du inte blir gravid, du skulle ha en senare tid den månaden på grund av den senare ägglossningen. Din tid hade inte kommit när du beräknar att det skulle komma fram. Detta innebär att det är möjligt att bli gravid två dagar innan du trodde mensen skulle komma, men det är inte troligt att du kommer ägglossning två dagar före din faktiska tid.

Tracking Ägglossning

Det finns många sätt att mer exakt spåra ägglossningen än med enbart förlita sig på datum. Dessa inkluderar kontroll basala kroppstemperatur, cervixmucosan och ägglossning kit prediktorn.

Förebyggande

På grund av så mycket variation i ägglossningen tid och andra faktorer, försöker spåra ägglossning kan vara en mindre effektiv form av preventivmedel. För bästa graviditetsförebyggande du vill använda en annan metod preventivmedel.

Previous:nothing Next:tung period efter klimakteriet

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa örat ringmärkning
 • tung period efter klimakteriet
 • hur man ska hantera och behandla premenstruella syndrom (PMS) gratis nedladdning e bok
 • diy HIV-screening
 • celltyper
 • biverkningar av primolut-n
 • funktioner i hjärt-kärlsystemet
 • tecken och symtom på UVI hos småbarn
 • behandling för viktminskning
 • orsaken till tuberkulos
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com