massage för att stressa

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-02-11
För att lindra stress och spänningar, många människor väljer massage över mediciner. De lugnande känsla av mänsklig beröring och av påtryckningar på vissa punkter för utsättning kropp hjälpa kemikalier i hjärnan som hjälper kroppens immunförsvar. Massage kan också ge smärtlindring och minska stressen som har byggts upp i musklerna

Innan Massage

Titta efter en licensierad massage terapeut som har formell utbildning i de områden och typer av massage du behöver. Schemalägg tid innan massagen att kommunicera ditt hälsofrågor med massageterapeut för att få de största fördelarna. Låt henne veta av någon blygsamhet frågor samt känslighet innan hon börjar sessionen. Schemalägga en tid som passar och skapar den minsta stress. Du vill inte känna rusade under eller efter massage eller stress kommer strax tillbaka.

Vad man kan förvänta

Mest massage kliniker erbjuder privata rum med speciell massage bord som är konstruerade för komfort och manövrerbarhet för terapeut. Bordet är vadderad och har en donut-formade området för ansiktet när du ligger på framsidan. Detta håller dig från att vända på huvudet i någon riktning och håller kroppen balanserat.

Massageterapeut kommer att använda en lotion eller olja för att göra hans händer glida lättare över huden. Om du har några allergier, är det en bra idé att låta honom veta så han inte kommer att använda något som kommer att orsaka utslag eller andra allergiska reaktioner.

Ett tunt lakan eller filt används för att täcka någon del av kroppen medan resten är som masseras. Du kan välja att bära ingenting, eller om du har blygsamhet problem, du har rätt att stanna kvar klädd för att passa dina känslor.

Hur massage lindrar stress

Massageterapi har fördelar såsom ökad omsättning, avkopplande ömma muskler , uppfriskande lymfsystemet, minska smärta, medhjälp flexibilitet i lederna för att förbättra rörelseförmågan, hjälpa lindra migrän smärta och öka cirkulationen, enligt Associated Kaross och massage Professionals. Med alla dessa fördelar ska kroppen känner mindre stress och smärta. Enligt MayoClinic. com kan massage hjälpa kroppen release naturliga smärtstillande medel, som kan bidra till att stärka immunförsvaret.

Andra fördelar med massage

Enligt MayoClinic. com, finns andra fördelar med massage bidra till att minska förlossningssmärta , hjälpa för tidigt födda barn ökar i vikt, ger känslor av stöd i alkoholabstinens, behandling av fibromyalgi, minska ångest, hjälpa till att stärka immunförsvaret mot hiv och cancerpatienter och ge människor med låg självkänsla känslan av att vara speciell och mer vårdas.

efter massage

Drick minst åtta gram vatten efter en massage för att hjälpa till att befria kroppen från gifter som har släppts. Försök att slappna av genom att ta ett varmt bad eller dusch så fort du kommer hem.

Previous:nothing Next:hur man köper narkotiska smärta medicin på nätet

Relaterade artiklar


 • som uppfann stereomikroskopet?
 • bifokala kontaktlinser vs regelbundna kontakter
 • kroppslukt hos små barn
 • bästa akne ärr behandling
 • vad som orsakar ett lågt spermieantal?
 • tidig debut trotssyndrom sjukdom
 • rådgivning metoder för misshandlade kvinnor
 • perioder under klimakteriet
 • multivitaminer för tonåringar
 • fostrets implantation symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com