tung period efter klimakteriet

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-02-02
Kraftiga blödningar efter menopaus är inte normalt och är en medicinsk angelägenhet. När du börjar klimakteriet har hormonet östrogen minskat avsevärt och stannar menstruationscykler. Därför vidtar kraftiga blödningar rum efter du har fått diagnosen med klimakteriet är inte från en menstruation och bör rapporteras till din läkare

Du behöver:. .
Vatten
Frukter.
Grönsaker.
Vitamin B-komplex.
Zink.
. Klorofyll

Menopause Scener

Klimakteriet har tre steg: klimakteriet, klimakteriet, och efter klimakteriet. Under klimakteriet, dina äggstockar fortfarande göra tillräckligt med östrogen för att fortsätta producera menstruationscykler. I de flesta fall kommer dessa cykler vara oregelbunden och orsaka lätt, tungt, långa eller korta menstruationer. Kraftiga blödningar i detta skede av klimakteriet är vanligt. Under klimakteriet, har nivåerna av östrogen minskat tillräckligt för att stoppa menstruationscykler. Blödning i detta skede inte är vanliga och orsakas vanligen av hormon oegentligheter. Post-klimakteriet är det skede av klimakteriet som markerar 12 månader för missade menstruationscykler. Detta stadium fortsätter hela din livstid. Allt blödning i detta skede är onormal.

Uterus Påväxt

I klimakteriet scenen, vissa kvinnor utvecklar uterin polyper. Forskare är inte säker på vad som orsakar dessa, men de har funnit att utvecklingen av dem är kopplat till hormonella faktorer, enligt Mayo Clinic. Polyperna är glödlampan-liknande utväxter som sticker in i livmodern från livmoderslemhinnan. Uterin polyper kan vara storleken på sesamfrön, men kan bli så stort som golfbollar. De är i allmänhet godartade, och i vissa fall kan krympa på egen hand.

Dysfunktionella blödningar

Dysfunktionella blödningar står för 40 procent av oregelbundna blödningar fall hos kvinnor över 40 år, enligt Medline Plus. Denna typ av blödning kan orsakas av obalans i hormonerna östrogen och progesteron under klimakteriet. Symtom på dysfunktionella uterin blödning är blödning från slidan (ibland tunga), värmevallningar, humörsvängningar, ömhet i slidan och hirsutism (manlig-mönster hårväxt).

Hypothalmic Orsaker

Hypothalmic dysfunktion härrör från ett problem inom hypotalamus i hjärnan. Hypothalamus controsthe hypofysen, och hypofysen styr binjurarna, äggstockarna (som styr producera östrogen) och sköldkörteln. Orsaker till hypothalmic dysfunktion är aptitlöshet, blödningar, bulimi, tumörer, skallskada, undernäring, strålning, kirurgi och för mycket järn intag.

Att tänka på

Många andra problem kan orsaka blödning under klimakteriet, men de är sällan livet livshotande. Vissa innehåller cystor på äggstockarna, myom, livmoderhals eller livmodercancer, vaginal atrofi och livmodern atrofi.

Previous:nothing Next:perioder under klimakteriet

Relaterade artiklar


 • normal syn test
 • låga triglycerider kost & livsmedel
 • naturlig smärtlindring under förlossningen
 • moderns kost under graviditeten
 • saker som förbättrar minnet
 • svartmögel sjukdom och symtom
 • dieter för urinsyra stenar syra njure
 • naturlig familjeplanering & amning
 • Så för att lindra din förstoppning naturligt
 • struktur av muskelfibrer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com