vad är orsakerna till nattlig kramp ben?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-02-13
Det är något fruktansvärt alarmerande-liksom rent smärtsamt-om att vara abrupt kallats av en god sömn av kramp i benen. De flesta människor kommer att uppleva natten benet kramper vid ett eller annat tillfälle. Ibland är resultatet av överansträngning under dagen, men det kan också orsakas av det motsatta-en stillasittande livsstil också kan leda till natten ben kramper

teorier /Spekulationer

Digitalnaturopath. com förklarar att även forskning som gjorts om orsaken till nattliga muskelkramp, är den specifika ursprung fortfarande okänt. Man tror av den medicinska samfundet att roten till problemet kan ha att göra med de nerver som styr musklerna snarare än med själva musklerna. Kramper kan vara resultatet av ett fel i styrsystemet som, när de arbetar optimalt, separerar kroppsrörelser som vi gör när man drömmer från vår hjärna, eftersom kramper förekommer ofta samtidigt som en person drömmer. Dessutom kramper ofta ske som en person övergår från sömn till vakenhet.

Möjliga orsaker

En orsak till natten ben kramper är ett tillstånd som kallas claudification, som uppstår när cirkulationen till benen är nedsatt medan du sover . När du upplever claudification smärta, tyder detta på att mjölksyra och kemikalier har samlats i musklerna. Detta orsakar smärta och kramper. Syrebrist uppstår när blodflödet är begränsad. Om du sover på fel plats, kan detta begränsa blodflödet och orsaka kramper. Åderförkalkning (tilltäppta artärer) och hjärtproblem kan också orsaka nattlig ben kramper.

Sjukdomstillstånd

Det finns vissa tillstånd som kan bidra till muskelkramper, även alkoholism, kronisk njursvikt, hypotyreos, cirros, diarré, perifera artärer sjukdom, diabetes, Parkinsons sjukdom, endokrina sjukdomar, anemi, hypoglykemi och Addisons sjukdom, enligt Mayo Clinic och diagnostisera-me. com.

riskzonen

Om du är uttorkad, kan detta leda till natten ben kramper. Människor som är muskulösa är mer benägna att ha kramper. Om du lider av platta fötter, kan detta leda till kramp i benen, så kan låga halter av elektrolyter, som natrium, kalium, magnesium och kalcium. Med urindrivande medel (diuretika) kan leda till muskelkramp, som kan behandlas med dialys.

Förstorade Uterus

Kvinnor som är gravida ofta vaknat på natten av kramp i benen, vilket kan bero på att den utvidgade livmodern sätter press på delar av kroppen, enligt Cure-back-pain. org. Dessutom sätter den gravida livmodern trycket på blodkärlen som tar blodet från hjärtat till de nerver som leder till benen. Om blodflödet är stört, detta kan resultera i kramper.

Techniques

Du kan behöva få ett blodprov för att se om du har en elektrolyt obalans som orsakar din nighttime ben kramper. Hem-lösningar-för-you. com rekommenderar sova med en ihoprullad handduk under fötterna. Detta kommer att hålla dina tår från nedåt, vilket kan orsaka kramper. Bo hydrerade och upprätthålla en kost som är fylld på kalcium och kalium bör motverka kramp i benen. Lägg en värmedyna på din kramp ben för att hjälpa till att minska smärtan och låta musklerna att slappna av.

Previous:nothing Next:hur man caculate en Graviditet förfallodag

Relaterade artiklar


 • ryggradsfusion pros & cons
 • vad är effekten av fetter och kolesterol?
 • kost & motion planer för tonåringar
 • vad är de delar av skelettet?
 • barnastma näring
 • hur man löser kalk i kroppen
 • Vilka är metoderna för födelsekontroll i andra länder?
 • Hur berätta om du har ringorm
 • löss villkor & symtom
 • spädbarn botulism symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com