Hur förmå ricinolja arbete?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-03-28

Så fungerar det

Kvinnor har använt ricinolja i många år att försöka åstadkomma förlossning. Ricinolja är en vegetabilisk olja som säljs över disk som ett laxermedel. Även om det har en lång historia som förlossningsinduktion metod är dess effektivitet ifrågasättas. Eftersom det inte har väl studeras, så att den leder arbetskraft kan bero på en mängd saker på jobbet.

Ricinolja skapar starka kramper i tarmarna, vilket gör att tarmarna att tömma. Mot slutet av graviditeten, tarmar omger livmodern. Eftersom tarmen är upphandlande kan de orsaka livmodern att ingå avtal på samma sätt. Om kvinnans livmoderhalsen har mjuknat och är beredd att vidga, det är möjligt att dessa sammandragningar får utvecklas till arbetsmarknaden.

En annan teori är att ricinolja har en uttorkande effekt på livmodern. Om livmodern blir irriterad, kan det leda arbete att börja.

Administration av ricinolja

De flesta människor inte tål smaken av ricinolja ensam och blanda den med en mat eller dryck för att ta det muntligen . Det finns många recept på nätet som ger tips om att göra den mer välsmakande, men samtal varje recept för 2 oz. (Ca 4 msk. ) Av ricinolja.

En populär recept är att blanda ricinolja med ett stort glas apelsinjuice. Vissa kvinnor upplever att blanda ricinolja med en kolsyrad dryck gör det lättare att tolerera. Andra recept innehåller blanda oljan i en milkshake eller ens matlagning den i en omelett eller äggröra. Den typ av mat eller dryck som du kombinerar med ricinolja har lite att göra med dess effektivitet, eftersom det är mer en fråga om personlig smak.

What Happens Next

Normalt har ricinolja en effekt inom två till sex timmar efter intag av det. Vid den här tiden, känns kvinnan kramper och sannolikt kommer att ha diarré. För vissa kan den intestinala kramper leda till uterin kramper, som slutligen kan leda till arbete. Andra kvinnor får endast får diarré och kramper utan arbete.

Oro

Som ricinolja effektivitet har inte forskats, de flesta läkare inte förklara den officiellt säker eller skadlig som en förlossningsinduktion metod. En potentiell oro är att diarré i samband med att ta ricinolja kan orsaka uttorkning hos modern och fostret före förlossningen. Om du tar ricinolja på kvällen, kan diarré hålla dig på natten, så att du måste vara uttömda när arbetsmarknaden börjar. Vissa läkare varnar för att ricinolja kan öka risken för att barnet passerar mekonium, eller tidig avföring, medan i livmodern. Detta kan vara skadligt om barnet andas in det i lungorna. Påståenden om ökad risk för mekonium aspiration syndrom har inte styrkts.

Det är många som tror att ricinolja inte fungerar och är bara ses som en effektiv metod, eftersom de flesta kvinnor som tar ricinolja nära eller utanför deras förfallodatum så att de skulle ha gått i arbete med eller utan ricinolja.

Previous:nothing Next:vad är orsakerna till urininkontinens hos förskolebarn?

Relaterade artiklar


 • information om premenopausala blödning
 • hur man väljer ett reningsverk astma luft för djuravfällningar
 • amylas vs lipas
 • låg progesteron orsakar
 • fiskolja och magont
 • varicellavaccin biverkningar
 • hur att få arbete på 37 veckor
 • vikten av att tvätta händerna
 • vad som är naturligt progesteron grädde?
 • hur man säkert ta dina mediciner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com