gratis hjälp att sluta röka cigaretter

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-29
Många människor börjar röka cigaretter i sin ungdom, eftersom det kändes som den svala eller populär sak att göra på den tiden. Tyvärr, snart efter att du har börjat röka, inser du att det är oerhört svårt att bryta vanan.

Tack och lov finns hjälp för dem som vill sluta röka. Folk kanske vill sluta eftersom de är gravida, eller för sin allmänna hälsa, eller som ett gott exempel för sina barn. Det är viktigt att få all hjälp som du kan för att stoppa denna svåra vana.

gratis webbplatser

Den amerikanska regeringen har en hemsida, smokefree. gov, med många resurser för att hjälpa dig att sluta röka. Det finns tester för att erbjuda hjälp med att upptäcka varför du röker, liksom dina skäl för att sluta. Du kan börja ett "sug" journal att planera för vad du ska göra nästa gång du vill ha en cigarett. Det finns en nedladdningsbar guide som hjälper dig sluta. Du kan även få leva hjälp av en rökavvänjning rådgivare och expert vid behov.

På webbplatsen för American Cancer Society, cancer. org, finns det en sektion ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan bläddra delar av webbplatsen om skäl att sluta, ta en frågesport för att ta reda på om du behöver stöd för att sluta, och hitta resurser för att få detta stöd.

Centers for Disease Control and Prevention erbjuder gratis hjälp på sin webbplats också. På webbplatsen finns information att hämta. Om du klickar på "How to Quit" länken kommer fler webbplatser att noteras, liksom ett avgiftsfritt nummer som du kan ringa för att få gratis hjälp när som helst. Särskilda situationer eller villkor behandlas i detalj på denna webbplats.

Mänskligt stöd

Förutom att få information på nätet, eller ens från din läkare, är den bästa gratis sak du kan göra själv sluta röka för att få lite riktig människa support. Titta i tidningen i ditt område eller hitta ut från läkarens kontor om det finns en stödgrupp för rökare som vill sluta. Gå till mötena och delta troget.

På American Cancer Society webbplats är ett verktyg där du kan hitta en stödgrupp eller annan rökavvänjning hjälp i ditt område. Allt du behöver göra är att in postnummer, och de tillgängliga resurserna kommer att dyka upp på nästa sida. Detta är mycket användbart om du letar efter mänskligt stöd att sluta röka.

Hitta en vän som också har slutat röka eller håller i processen. Hålla varandra ansvariga för varje dag som du gör framsteg i dig resa att sluta röka.

Previous:nothing Next:användning av syrgasbehandling

Relaterade artiklar


 • hur du håller ditt sinne skarp och alert
 • saker att göra efter att komma ur drog Rehab
 • barn knäproblem
 • orsakerna till postmenopausala blödningar
 • gråtmild ögat hos människa
 • ländryggen skador
 • hur man kan minska risken för akne
 • hur man gör en förbättring av ditt liv
 • hur man använder läkemedel mot svampinfektion
 • fakta om abort
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com