graviditet med trillingar zon diet

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-03-23
The Zone Diet är en populär diet plan skapad av Dr Barry Sears. Medan man äter i enlighet med reglerna i The Zone, kommer du att försöka balansera din macronutrient profil vid varje måltid leda till hållbar hälsa och viktminskning. Även om viktminskning och graviditet är inte gratis mål, kan du fortfarande använda The Zone diet under graviditeten för att hjälpa ditt barn (barnen) utvecklas optimalt i en näringsrik miljö genom att göra några enkla förändringar i den grundläggande plan

The Zone Diet

Börja din diet genom att följa de grundläggande hyresgäster i Zone Diet. Även om zonplan bör varje måltid bryts ned i följande sätt: Två tredjedelar av tallriken ska innehålla hälsosamma kolhydrater --- särskilt frukt och grönsaker. Medan nästan alla frukter och grönsaker är tillåtna, bör du vara noga med att undvika vissa högre GI (glykemiskt index) livsmedel som majs och bananer. Den glykemiskt index är en skala som mäter hur snabbt olika kolhydrater bryts ner, med snabbare smälta kolhydrater som har en större poäng. Exempel på lägre GI frukt och grönsaker att äta medan på Zon är: körsbär, äpplen, apelsiner, gurka, spenat, sallad, tomater och broccoli. Resterande del av din tallrik skall innehålla en magert protein källa, t. ex. fisk och skaldjur, kyckling, kalkon eller andra med låg fetthalt kött. Slutligen bör varje måltid innehålla en liten servering av omättade fetter, till exempel nötter eller olivolja.

Graviditet Ändringar

avstå från tanken på viktminskning under graviditeten och använda de grundläggande mall av den zon i stället hålla maten intag naturlig och balanserad, vilket garanterar en hälsosam graviditet. Vid graviditet, de personer på Enterthezonediet. com rekommenderar att du ökar din dagliga intaget till minst 14 "Zone Blocks" per dag, vilket motsvarar ungefär 1300 kalorier. När gravid med trillingar, kommer du vill konsumera minst det dubbla --- syftar till att äta minst 2400 till 2600 kalorier På ett minimum, äta ännu mer om det behövs för att bekämpa hunger. Observera att individer på Enterthezonediet hemsida medge att dietister och läkare ofta inte rekommenderar planen för gravida kvinnor på grund av låg kalori innehåll, men om du gör en särskild insats för att äta i enlighet med de allmänna bestämmelserna i planen när hungerstrejk utan att oroa överdrivet om den totala kalorier, bör du bli bra. För att åstadkomma detta, helt enkelt öka din konsumtion av livsmedel vid varje måltid proportionellt. Till exempel, om du normalt skulle ha en kyckling och en stor portion broccoli till middag tillsammans med en matsked olivolja, fördubbla det till (minst) två kycklingbröst, broccoli, en annan frukt eller veggie i ditt val, och två matskedar olivolja. Så länge du håller den allmänna måltid i enlighet med bestämmelserna i området och är inte rädd för att äta extra portioner när det är nödvändigt att mätta hunger (kolhydrater och protein i förhållandet 2:1), bör du inte ha några problem att hålla sig till plan medan gravid med trillingar --- tänk bara på att köra din föreslagna näringsstrategi förbi din övervaka läkare för att få sitt samtycke innan du börjar.

Previous:nothing Next:effekter av lågt blodsocker för barnet under graviditeten

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en tricare leverantör
 • homeopatisk behandling för sklerodermi
 • typer av felplacering av fostret i leveransen
 • hur man ska behandla återkommande vaginos
 • svartmögel sjukdom och symtom
 • teorier om orsakerna till Alzheimers
 • den genomsnittliga kostnaden för artificiell insemination
 • kost & fysisk kondition
 • kollapsad lunga orsaker
 • hur du skyddar din mans hälsa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com