hur man gör en resolution om att sluta röka

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-03-11
Rökning är inte längre socialt acceptabelt. Och rökning har en stor negativ inverkan på din hälsa. De flesta vet detta, men att sluta är inte lätt. Det tar viljestyrka, behovet och viljan att förändra din livsstil, och idel beslutsamhet. Göra en resolution för att sluta röka kan öka dina chanser till seger och ge dig tid att mentalt förbereda

Du behöver:
Kalender
. 3 lådor Steg ett nikotinplåster-14. Räknas
2 förpackningar Steg två nikotinplåster-14. Räknas
1 låda Steg tre nikotinplåster-14 räknas.
Sockerfritt tuggummi.
Hard Candy.
Bowl.

Markera Datum


1.
Mark i kalendern dagen för när du planerar att sluta röka. Detta förbinder dig till detta datum. Välj ett datum som är minst två veckor från och med nu att ge dig tid att mentalt förbereda och samla in de objekt som du behöver.
2.
Köp nikotinplåster. De flesta människor har svårt att sluta på grund av den intensiva abstinensbesvär. Använda ett nikotin plåster om dagen i 12 veckor, med början Steg ett, hjälper kroppen att göra övergången smidig. De kommer att låta dig ta hand om den mentala beroendeframkallande att röka medan de fläckar tar hand om den fysiska beroendet. Ja, det är dyrt, men det är ingenting jämfört med kostnaderna för att fortsätta att röka.
3.
Köpa flera förpackningar med din favorit sockerfritt tuggummi och hårda karameller. Lägg dem i en skål och utelämna för enkel åtkomst. Dessa är inte röka ersättare utan ett sätt att distrahera dig från cigaretter. När suget träffar har du din skål med godis nära till hands.
4.
Ta bort alla piporna från ditt hem och bil dagen före sluta dagen. Släng alla askkoppar, tändare, cigarettetuier och så vidare. Detta hjälper dig att motstå frestelsen att återuppta rökning. Noggrant kamma igenom ditt fordon, som en herrelös paket cigaretter skulle ha kantat sig under ditt säte.
5.
Samla material som är nödvändiga för att schampo dina mattor, möbler och ditt fordon. Förbered dig på att rengöra ditt hem på sluta dagen för att hjälpa till att befria huset av doften av rök genom att tvätta gardiner och säng-kläder, och genom att tvätta din garderob. Du vill också att rengöra bilen ordentligt eller ta det till en detalj butik. Dessa sysslor kommer att hålla händerna och själ upptagen.

Tips och varningar


 • Vissa studier tyder på att ställa in din sluta dagen på en måndag kan öka dina odds av framgång på grund det utgör en början.


 • Previous:nothing Next:Mirena biverkningar: viktökning

  Relaterade artiklar


 • hur man arbetar med patienter med demens
 • biverkningar av Caverject
 • karpaltunneln lättnad under graviditeten
 • svindel orsaker
 • astma med feber hos barn
 • hur man minska lidande graviditetsillamående
 • vestibulära system aktiviteter
 • hur man hittar H1N1 nyheter
 • hur du kan hjälpa dina barn att övervinna mardrömmar
 • struktur av muskelfibrer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com