hur man undviker att behöva få ditt barn vaccineras

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-03-18
Det finns en stor kontrovers mellan människor som är proffs vaccination och anti vaccination. De som stöder vaccination säga att det hjälper befolkningens hälsa för att bekämpa sjukdomar. De som var emot vaccinering säga att vacciner är full av kvicksilver, formaldehyd, och skvalen, alla mycket giftiga. Även de mot påståendet att barns hjärnor är hårt verkställts av kvicksilver, tillsammans med autism är kopplat till kvicksilver i vacciner.

Också vaccinationer undvikas genom att vissa religioner också, på grund av modernism eller kosher övertygelse. (Gelatin och icke Kosher animaliska produkter i vacciner).

Samhället ger starkt tryck för människor att vaccinera sina barn. Det är inte lagen att vaccinera, men det är mycket pressade genom skolan krav och andra institutionella funktioner. Denna artikel kommer detalj hur du kan undvika vaccination

Du behöver:.
Stark vilja att undvika vaccinationer
. .
Forskning.
Religiösa support.


1.
Först börjar vid födseln på sjukhuset. Ett nyfött barn får en Hep B skott nästan omedelbart efter födseln. Säg till sjukhus är det mot din religiösa övertygelse att vaccinera sig. Det finns också en vitamin K-skott som kan undvikas på detta sätt.
2.
Barnvacciner är mycket enklare att undvika när de är unga. Helt enkelt inte sätta dem inte i deras vaccinationer. Om du använder dagis, det finns ofta krav att barn måste ha sina vacciner. Helt enkelt att förklara för dessa daghem att det är mot din religiösa övertygelse. Ett undertecknat brev från en präst, pastor, eller rabbin kan hjälpa. Var också noga med att prata med dagvård ägaren att om ditt barn har ingått någon sjukdom att de inte har vaccinerats, bör de andra barn som har vaccinerats mot sjukdomen vara immuna mot det. Detta kommer ofta att övertyga ett dagis ägaren att göra ett undantag. Men vanligen är det rekommenderat att låta en stanna hemma förälder.
3.
Skolan är den tuffaste. Du kommer förmodligen att få en religiös befrielse form från offentliga skolor. Det är dock rekommenderat att du försöker skicka ditt barn till privata skolor eller hem skola dem.
4.
för sportaktiviteter /team, kan du kontrollera bara att de har fått sina vacciner. Du inte skriver något under ed eller under ed. Så i princip dessa formulär "för deras information". Helt enkelt bara tecken på att de har fått sina vaccin för att undvika konflikter. Detta är inte olagligt om inte annat anges under ed.

Tips och varningar


 • Kom ihåg vissa människor galen om de reda på att du inte ger din son (s ) eller döttrar (s) vacciner. Det är ofta rekommenderas att hålla information privat. Om de frågar, ge dem länkar på Google och berätta för dem att undersöka det för sig själva.
 • Det är 100% lagligt att INTE vaccinera ditt barn eller barn.


 • Previous:nothing Next:hur man använder olja tea tree för rengöring och hälsa

  Relaterade artiklar


 • antibakteriell gel vs tvål och vatten
 • långsiktiga biverkningar av epidural efter förlossningen
 • säkerhet första infällbara babybadkar fakta
 • hepatit C & interferon behandling
 • sojamjölk allergiska symtom
 • bifokala kontaktlinser vs regelbundna kontakter
 • den genomsnittliga kostnaden för artificiell insemination
 • blå baby syndrome
 • hur ta hand om ett barn med hörapparat
 • hemlagad get bröstmjölksersättning baby
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com