modersmjölksersättning alternativ

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-08
Många mammor är obekväma med att ge sina barn kommersiella modersmjölksersättning. Skälen varierar från klagomål om lukten till en tro att det finns hälsosammare barnmat. Flaskuppfödning en baby med en formel som köpts i barnet departementet den lokala butik har blivit en social norm. Men många mammor känner sina barn förtjänar mer och vill ha bättre alternativ för sina barn

Bröstmjölk

Mammor som inte vill mata sina spädbarn kommersiella modersmjölksersättning bör först överväga amning, som erbjuder många hälsofördelar till mor och barn. Moderns kropp är konstruerad för att producera mjölk för hennes barn, och det finns inget bättre mat för ett spädbarn. Bröstmjölk är alltid rätt temperatur, har rätt mängd fett och andra näringsämnen och har en söt smak som spädbarn föredrar över formel. Ammas överäta sällan eftersom de lär sig att sluta när de är fulla, i motsats till flaskuppfödda spädbarn, som normalt uppmanas att hålla äta tills flaskan är tom. Amning kan minska risken för bröstcancer hos modern, och det hjälper också hennes bränna extra fett hon lagras under graviditeten. Amning har så många fördelar att många vetenskapsmän och forskare tror att de kommer att upptäcka nya anledningar till att amma länge.

Kvinnor som inte kan amma sina barn bör överväga att pumpa bröstmjölk och ge den till barnet i en flaska. Bröstmjölk kan förvaras i frysen för framtida bruk. Tidigt födda barn och barn som är sjuka kan behöva bröstmjölk även om mamman inte kan sjuksköterska eller pumpa mjölk. I dessa fall kan mamman få tillgång till bröstmjölk från en annan kvinna genom en mjölk bank. Dessa banker är reserverade för speciella situationer, så en ny mamma som känner så här kan vara ett bra alternativ för henne bör kontakta närmaste sjukhus för mer information.

Hemlagad Infant Formula

Det finns många skäl till varför en kvinna kan inte kunna amma. Hon kan ha haft bröstkirurgi som skadade hennes mjölkstockning. Hon kan ta medicin som gör henne bröstmjölk osäkra. Hon kan ha utsatts för sexuella övergrepp i det förflutna som lämnar henne känslomässigt oförmögna att sjuksköterska hennes barn. Oavsett anledning, vill många mammor som inte har möjlighet att amning fortfarande inte att använda ett kommersiellt modersmjölksersättning. Dessa kvinnor har ett annat val. Hemmagjord välling

hemgjord välling kan göras från komjölk eller getmjölk med extra vitaminer och mineralämnen som tillsätts för att tillgodose barnets näringsbehov. En snabb sökning på Internet visar upp många recept, alla som påstår sig vara den bästa för ditt barn. Sanningen är att varje barn är olika och du behöver diskutera de bästa alternativen med någon som kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut. En allmän barnläkare rekommenderas inte i detta fall, eftersom många helt enkelt säga en kommersiell formel är bara bra. Om du redan har fastställt att detta inte är ett alternativ för dig, hitta någon som håller med ditt beslut, till exempel en dietist eller homeopatiska läkare som specialiserat sig på spädbarn och barn.

Previous:nothing Next:hur man kan bli av med magen fett med livsmedel





Relaterade artiklar


 • hur man hanterar halloween när du inte kan bli gravid
 • skillnaden mellan blodtrycket i höger arm kontra vänster arm
 • vad som orsakar en lägre PSA?
 • kemo-menopaus
 • spädbarn Staph infektioner
 • Varför är jag ägglossning inte?
 • effekterna av koffein på en baby
 • hur man kan minska dina utgifter för vård
 • sjukdomar hos spädbarn orsakas av svartmögel
 • naturliga alternativ till klimakteriet mediciner




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com