när är influensa säsong i Texas?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-03-28
I de flesta delar av USA, är influensa säsong med blåsbildning kallt vinterväder. Men vad händer när du söderut i Texas där solen skiner året runt? Influensasäsongen förekommer fortfarande i Texas-det är inte något man kan helt springa. Men det tenderar att sätta i relativt senare än i andra delar av landet

När är influensa säsong i Texas?

Den vanliga tidsram för influensasäsongen i Texas är från december till mars, även om resten av landet ofta blir träffad tidigare, från november till mars.

influensasymtom

Symtom på influensa är huvudvärk, kroppen värker, hög feber, frossa, snuva och hosta. Om du upplever någon av dessa, särskilt under influensasäsongen, bör du rådgöra med din läkare.

Flu Förebyggande

Under Texas influensa säsong, kan den varma "vinter" väder beljuga någon anledning att befara att kommer ner med influensa. Men kom december, är det bäst att dubbla upp på förebyggande åtgärder för att hålla sig frisk. Förmodligen den första du bör göra är att gå till din lokala klinik där influensa skott erbjuds. Denna vaccination är vanligtvis en låg kostnad och utan krångel sättet att skydda sig. Men även om du har fått en influensa skott, också se till att tvätta händerna efter att vara ute i det offentliga, täcka munnen med armbågen när du nyser eller hostar, och försöka hålla ett visst avstånd från andra som hostar och nyser ofta .

influensan i Texas Skolor

Lyckligtvis skolor har sina vinteruppehållet under influensasäsongen, så att eleverna inte kommer att vara ständigt i fara för att fånga influensa. Trots detta finns det fortfarande en stor chans att ett barn blir sjuk av influensan genom att vara runt klasskamrater som redan är sjuka. Om du har barn som går i skolan, berätta om de olika förebyggande åtgärder de kan vidta för att undvika att få influensa. Om dina barn har influensa, dra dem ur skolan omedelbart så att vi slutar sprida influensa till andra barn och lärare i skolan.

H1N1-viruset i Texas

Den senaste tidens utbrott av pandemisk influensa H1N1 , även känd som svininfluensan, har orsakat mycket oro i Texas, eftersom detta virus tydligen sitt ursprung i gränsar till Mexiko. Var dock enligt Texas Department of State Health Services, ett vaccin för H1N1-viruset kommer att bli tillgänglig i mitten av oktober 2009.

Previous:nothing Next:Varför får jag nattliga svettningar?

Relaterade artiklar


 • öra bevattning förfaranden
 • risker för vård i hemmet för äldre
 • vad är orsakerna till blodig avföring?
 • hur du tar bort ett plåster utan smärta
 • egenskaper födelsemärken
 • hem hosta rättsmedel för barn
 • kommer att mögel i mitt hem gör mig sjuk?
 • typer av CT-scanning
 • hur man äter hälsosammare på restauranger
 • barnastma information
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com