Caverject alternativ

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-06
Caverject är en injektion behandling för erektil dysfunktion (ED). Många män som har haft någon lycka med piller har försökt denna metod för att förbättra sin sexuella förmåga. Ett av problemen med behandling av ED är att ofta läkarna försöker filt flera orsaker till det villkor med en eller två behandlingsmetoder. Det finns många örter och livsstil tillägg du kan göra för att förbättra ditt tillstånd

Du behöver:. .
Tillförlitliga källor för kolin

Förbättra Hälsa

Innan mediciner började föreskrivs för ED, trodde man att tillståndet var psykiskt. Det finns en stor möjlighet att ED fortfarande kan orsakas av emotionella problem som beror på den trötthet, depression, stress, överansträngning och brist på sömn. Ingen åtgärd kommer att fungera korrekt om du inte åtgärda dessa villkor genom att få hela åtta timmars sömn, prata med en terapeut om depression, som endast arbetar 40 timmar eller mindre per vecka och hantera din stress genom att avsätta avkoppling tid. Några recept som orsakar ED kan ersättas med naturläkemedel. Se din läkare eller en integrerad läkare för potentiella ersättare. Både rökning och alkohol kan också leda till ED och bör sluta omedelbart om du vill förbättra den sexuella funktionen. Om du är en kronisk rökare eller alkohol missbrukare, kan du behöva avgifta kroppen med hjälp av örter som mjölk tistel. Innan man beger sig på naturläkemedel, medicinska eller experimentell behandling för ED, bör du förbättra din hälsa i ovanstående sätt.

Förbättra cirkulationen

För en erektion ska ske måste syre kunna nå dina fortplantningsorgan, vilket är hämmas av en trög cirkulationssystemet. Ginkgo biloba är en mångfacetterad ört som kan förbättra cirkulationen (utan att lägga till blodtryck), öka koncentrationen och öka sexuell uthållighet. Använd 160 mg av örten tre gånger per dag i kapselform. Fo-ti är en kinesisk ört som ökar blodcirkulationen genom att ta bort fetthaltiga avlagringar ansamlas i blodet. Örten (även känd som han Shou Wu) kan tas i tre 500 mg tablett doser tre gånger dagligen. Andra örter som kanske kan hjälpa till med cirkulationen är ingefära och taggig bark aska. Kontakta en herbalist om du har högt blodtryck eftersom Fo-ti kan höja den när det tas i höga doser.

Förbättra den sexuella funktionen

För att förbättra den sexuella funktionen direkt, du kan förbättra nerverna runt penis eller öka sexuell lust i allmänhet. Yohimbe har använts för att behandla sexuell dysfunktion i många olika länder. Örten förstärker funktionen av nerver som främjar sexuell upphetsning och samtidigt minska de funktioner de nerver som behandlar utlösning. Detta leder till ökad uthållighet och ökad njutning. Ta fem till 10 droppar en Yohimbe tinktur en halvtimme före ett sexuellt möte. Muira puama är en ört som hjälper nervsystemet. Även om forskningen pågår fortfarande på örten, har det ansetts av sydamerikanska kulturer för att kunna stärka nervceller. Se din läkare för en ordentlig dos. Det finns flera växtbaserade afrodisiaka som kanske kan öka din sexuella lust. Damiana, tongkat ali, Horny Goat Weed och Tribulus har potential att öka sexuell lust. Det finns många växtbaserade kombinationer som tillsammans cirkulation, nerver och afrodisiakum örter för att försöka förbättra alla tre villkor på en gång. Tala med din läkare eller en integrerad läkare att se till att örter du väljer att ta är säkra för dig.

Previous:nothing Next:Fakta om skum pepparspray

Relaterade artiklar


 • Fördelarna med blötläggning fötterna i Epsom salt
 • bör du mata ditt barn efter kräkning?
 • symptom på värmeutslag
 • Mirena IUD problem & symptom
 • att bota inre organ lukt
 • tvingade klimakteriet
 • Hur du tar din förälder till läkaren
 • ärftlig risk för diabetes hos barn
 • teen abort lagar
 • Användningen av PET
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com