bilbarnstol ihåg lista

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-01
Infant bilsäten är bärare med löstagbar grunder som, av säkerhetsskäl, är utformade för att möta den bakre delen av bilen, vilket minskar risken för ditt barn att bli skadad i en bilolycka. Infant bilsäten rekommenderas för spädbarn som väger 25 kg eller mindre. Infant bilsäten tillverkas av flera leverantörer av spädbarn säkerhetsprodukter, inklusive Graco, Evenflo och Cosco. Babyskydd ibland återkallas för komponent felfunktion eller fel. Ta reda på om ditt barns bilbarnstol har återkallats är en enkel process som inte kräver någon särskild kompetens.

bilbarnstol Recall Lista

Minns avdelning för NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) är ansvarigt för att få information säkerhet minns för alla delar som främjar trafiksäkerheten. Detta inbegriper information bilbarnstol på alla tillverkare och modeller. Informationen presenteras i listform alfabetisk ordning.

NHTSA Recall Lista Online

Genom att gå till NHTSA: s hemsida (http://www-odi. nhtsa. dot. gov/recalls/childseat. cfm) kan du öppna en alfabetisk förteckning över alla tillverkare och modeller av bärstolar som har återkallats. Rulla nedåt i listan över tillverkare. När du har hittat tillverkaren, en lista över återkallade produkter av den tillverkaren visas.

Kontakta NHTSA

NHTSA godtar också ansökningar om produktsäkerhet minns per post. Att ha en lista av bärstolar som har återkallats skickas till ditt hem, skickar en skriftlig begäran till: National Highway Traffic Safety Administration, Recall Division
1200 New Jersey Avenue SE, Washington, DC 20590

Produktregistrering.

Spädbarn säkerhet platser åtföljs med garanti, fel och produktregistrering information. Denna information kan placeras i lådan på bilsätet. Det är viktigt att registrera din bilbarnstol genom att fylla i vykortet med ditt namn och adress. De flesta produkter registrering kort är frankerade och kräver bara att du släppa dem i brevlådan. Om du se till att din produkt är registrerad kommer du att få en lista med säkerhet återkallade produkter skickas hem automatiskt, utan att behöva göra en formell begäran.

Safety Inspection Platser

För att ditt barns bilbarnstol monteras och fungerar ordentligt, dra nytta av NHTSA är gratis tjänst inspektion. En professionell bilbarnstol installationsprogrammet kan hjälpa till att avgöra om din bilbarnstol fungerar korrekt och installeras på specifikationerna för NHTSA. För att hitta ett centrum nära dig, se referenser nedan.

Previous:nothing Next:doula tips för att starta arbete

Relaterade artiklar


 • barns skelettsjukdomar
 • Hur länge receptbelagda läkemedel stanna i ditt system?
 • sätt att främja bröst tillväxt
 • smärtlindring för gravida
 • modersmjölksersättning alternativ
 • alla sätt om hur man sluta röka
 • hur du fråga din läkare vad han förskrivning dig
 • koriongonadotropin injektion biverkningar
 • Hur mycket ska du väga?
 • medfödda hjärtproblem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com