bruksanvisningen för silver antibiotika

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-07
Silver biotics, även känd som kolloidal och joniska silver, har använts i generationer som ett botemedel för en rad olika medicinska missförhållanden och klagomål. En mineraltillskott, silver och silver mineraliska produkter tros bidra till att stärka immunsystemets funktion, som en hudvård produkt och som en naturlig naturläkemedel och förebyggande terapi för behandling av bakterier baserade sjukdomar. Men individer att dra nytta av silver antibiotika måste följa instruktioner för deras användning, som med allt, för mycket av det goda kan ha negativa effekter på din hälsa.

Du behöver:
tillförlitliga källor för kolin

av det flytande Silver Biotics

Ta silver antibiotika enligt instruktionerna som erbjuds på flaskor eller flaskor. . Till exempel är den normala portion av silver biotics ungefär en tesked (5 ml) mellan en och tre gånger om dagen för vuxna, en fjärdedel till en halv tesked för barn. Gravida kvinnor eller de som spädbarn ammande bör alltid tala med sina läkare om användningen av silver antibiotika före användning

Lappar

Plats fotstöd eller fot plåster som innehåller silver antibiotika till botten med fötterna, som anses vara kunna rita farliga gifter från blodet och förbättra immunförsvaret stöd. Plåster kan innehålla grötomslag örter och ingredienser som är kända för sin läkande effekt, till exempel japanska bambu eller trä vinäger pulver. Läs tillämpningsanvisningar på boxen för korrekt användning. Oftast finns fläckar i individuellt inslagna paket, som självhäftande baksida som appliceras direkt på undersidan av foten, oftast före läggdags. Plåstren stanna på hela natten, ritning gifter från blodet. Plåstren är avlägsnas och bortskaffas på morgonen.

Silver Biotics Sprays

Ta silver antibiotika, antingen i spray eller olja form på fastande mage. Droppar kan placeras under tungan och höll där i ca 30 sekunder för att aktivera en del av dosen för att absorbera omedelbart i munnen. Spray kan sprutas under tungan också. Vänta ca 15 minuter innan man dricker eller äter någon vätska eller mat. Vänta fyra timmar efter att ha ätit innan du tar silver antibiotika så magen kan smälta mat och dra nytta av olja eller spray.

Previous:nothing Next:Caverject alternativ

Relaterade artiklar


 • kost & fysisk kondition
 • Vilka är de behandlingar för hyperemesis?
 • typer av utvärderingar
 • viktiga funktioner i skelettet
 • hur man kan leva genom en sjukhusvistelse
 • hur får man vägglöss?
 • bifokala kontaktlinser vs regelbundna kontakter
 • vad som är naturligt progesteron grädde?
 • gamla botemedel mot skabb
 • hur man tar hand om din glasögon
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com