doula tips för att starta arbete

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-01
Som professionell arbetskraft skötare, Doulas hjälpa hundratals kvinnor före, under och efter förlossning. De erbjuder emotionellt och fysiskt stöd och kan ge ytterligare inblick i tekniker som hjälper gravida kvinnor att uppnå friska nyfödda. När kvinnor går in i de sista veckorna av graviditeten, frågar de ofta Doulas för tips och tekniker för att påskynda arbetsprocessen

Naturliga sätt att främja arbetskraftens

En San Antonio doula och mor till sex barn ger några förslag som kan hjälpa arbetskraft kickstart. Enligt Brenda Minica erbjuder avkoppling ett effektivt sätt att uppmuntra arbetsprocessen. Be din partner för en massage, ta ett varmt bad eller göra något som du tycker är avkopplande och njutbar. Om du använder visualisering och meditationstekniker, föreslår hon att lägga till en bild av dig själv i arbete till din rutin.

Minica föreslår även kön för att hjälpa nystartade arbetsprocessen. Orgasm orsakar sammandragningar och sperma innehåller prostaglandiner, som läkare använder i kommersiella beredningar, såsom Cervidil (dinoproston), för att mjuka upp livmoderhalsen när inducera förlossningen på sjukhuset. Enligt BabyCenter Medical Advisory Board, en del studier stödjer sex som ett sätt att främja arbetskraftens i en fullgången graviditet medan andra rapport att det har någon effekt på arbetsmarknaden.

Swinging, promenader, och körning på en ojämn väg är andra förslag på doula, Minica, erbjuder sig att hjälpa sätta igång förlossningen. BabyCenter. com föreslår att dessa metoder kan hjälpa sätta igång förlossningen. Detta beror på trycket från barnets huvud på livmoderhalsen, vilket bidrar till att påskynda utvidgning. Dilatation måste ske innan aktiv arbetsmarknadspolitik kan börja.

Ett tips föreslår Kerry Tuschhoff, doula och hypnobirth pedagog, innebär vikten av att respektera ditt barns egen födelse schema och litar på att han kommer när de är färdiga. Hon varnar för att ingripa genom att uppmuntra arbete, även med naturliga metoder, eftersom problem kan uppstå om en kvinna försöker artificiellt tvinga arbetsprocessen.

Överväganden

Kom ihåg att även Doulas erbjuder professionell arbetskraft hjälp, de är inte barnmorska eller läkare. Rådgör alltid med din vårdgivare innan du försöker någon typ av naturläkemedel för att inducera arbetsmarknaden eftersom varje kvinnas situation är annorlunda. Även de metoder som erbjuds av Minica är osannolikt att skada en kvinna eller hennes barn, en del gör-det-själv arbete, speciellt sådana som omfattar ricinolja, svart eller blå Cohosh, och nippel stimulering, kan orsaka skada om de inte genomförs inom ramen för en läkare eller barnmorska: s tillsyn.

Previous:nothing Next:cytotoxiska T cellfunktioner

Relaterade artiklar


 • hur man kan förstå alternativet till livmoderhalscancer disk kirurgi
 • tecken och symtom på nedre extremitet kärlsjukdom
 • hur du kan hjälpa ditt barns vikt
 • postpartum höft & lårsmärta
 • kolon rensningen fakta
 • hudvård för barn
 • spädbarn tarmproblem
 • vikten av att tvätta händerna
 • postmenopausala perioder
 • testosteron för hypogonadism
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com