hem åtgärda löss behandling

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-30
Löss är parasitiska insekter som kan orsaka intensiv klåda och små, röda knölar på nacke, axlar och hårbotten. Löss är mycket vanliga i skolåldern grund av den ständiga nära kontakt som de har med varandra. Många hem rättsmedel finns tillgängliga för föräldrar som vill behandla sina barns angrepp utan att använda starka kemikalier

Oljor

Oljor kan göra underverk när det gäller att döda löss. Blanda 20 droppar eukalyptus olja, 20 droppar tea tree-olja, 10 droppar anis olja, 10 droppar citron olja och 10 droppar olivolja tillsammans. Applicera blandningen till ditt barns hår och lämna den där i cirka en timme innan sköljning. Köpa flaskor med olja på din lokala hälsokostaffär.

Vaselin och majonnäs

vaselin och majonnäs både arbete kväver lössen. Applicera rikligt med antingen vaselin eller majonnäs och lämna den på ditt barns hår i en timme, sedan tvätta håret noggrant med en medicinerad mjällschampo. Du kan behöva tvätta håret flera gånger, eftersom både vaselin och majonnäs är mycket svårt att komma ur. Hon ska inte behöva en separat balsam, eftersom båda dessa behandlingar kommer att ge håret extra glans.

Vinäger Skölj

När du schampo ditt barns hår, skölj den med ättika. Blöt en trasa i ättika och ta en del av hans hår, trycka på tyg mellan tummen och pekfingret, gripande håret hårt som du skjuter duk från rötterna till topparna. Med hjälp av en ättika skölj kan bidra till att undanröja nits från hårstrået och hindrar dem från kläckningen.

Grooming

Kamma ditt barns vått hår med en fintandad kam att fysiskt ta bort lössen. Den bästa formen av kam är en loppa kam, eftersom tänderna är mycket nära varandra och fungerar bra att ta bort den lilla löss. Denna metod fungerar bäst när håret är vått. Du bör märka en skillnad inom två veckor från att göra detta var tre till fyra dagar.

Förebyggande

När man har barn, kan förhindra löss vara mycket svårt. Huvudlöss sprids lätt från barn till barn, så att förhindra det måste du lära dina barn att inte dela vissa poster, till exempel halsdukar, kappor, hattar, kammar, borstar, hörlurar och tillbehör hår. Det är möjligt för ditt barn att nits, men inte en fullt utvecklad löss angrepp. Om du ser nits inom u00BC tum av ditt barns hårbotten är det viktigt att behandla dem som de kläcks och skapa ett angrepp.

Previous:nothing Next:hur man gör ett diagram sluta röka

Relaterade artiklar


 • inte nyquil innehåller alkohol?
 • hur man ska behandla ryggsmärta utan att bli lurad
 • passiv rökning och astma hos barn
 • Hur effektiv är kalendern metod för födelsekontroll?
 • Hur det mänskliga ögat uppfattar färg?
 • biverkningar av primolut-n
 • mänskliga ögat fakta
 • biverkningar efter avslutad p-piller
 • viktiga funktioner i skelettet
 • morgon huvudvärk hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com