hur laser hårborttagning FAQ

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-03
Melanin pigment i hud och hår. Den absorberar solens strålar, som hjälper till att skydda våra kroppar från skadliga strålar. Den laser hårborttagning teknik är gjord av energi ljus och det är därför det fungerar så bra att använda melaninformationen i håret för utvisningsförfaranden

Du behöver:.
Promenad i baljor
. Walkin badkar.


1.
melaninformationen är i huden och håret. Den absorberar solens strålar, som hjälper till att skydda våra kroppar från skadliga strålar. Den laser hårborttagning teknik är gjord av energi ljus och det är därför det fungerar så bra att använda melaninformationen i håret för att avlägsna förfaranden.
2.
Photoepilation förfarandet är en mycket kraftfull process som, genom att använda kontrollerad blixtar av ljus fingret, kan snabbt förstöra hårsäckarna. Metoden innebär intensiv värme som kommer att absorberas av håret och blir lätt förstöras, men läkaren måste hålla photoepilation bort ljuset från alla omgivande hud för att hålla den från att brinna.
3.

mer melanin pigment en person har i håret, desto bättre kandidat de kommer att vara för laser hårborttagning förfaranden. Människor med grå, ljusbrun eller blont hår kanske inte är en bra kandidat för denna behandling. Det är bäst att diskutera allt med din läkare så att du vet exakt vad de rekommenderar.
4.
Det finns några hem laser hårborttagning behandlingar på marknaden idag. Det finns Tria Laser, Silk'n, Nej! Nej! Hårborttagning, bara för att nämna några. Kom ihåg att alltid kontrollera och se till att alla hem behandling du väljer är godkänd av FDA. Ingen av huskurer är nästan effektivt som om det görs av en professionell.
5.
Fördelarna med Laser Hårborttagning är viktigt att tänka på eftersom de inte kräver någon typ kemiska krämer eller kanyler. Det är en photoepilation enkelt förfarande. Det är en mycket säker och smärtfri alternativ om det görs på rätt sätt. De flesta människor kommer att uppleva antingen inte ha håret växa ut igen under mycket lång tid eller inte har den att växa tillbaka alls. Detta förfarande är mycket effektivt om det behövs för stora områden som har en massa hår som behöver tas bort.
6.
Några nackdelar med laser hårborttagning är mycket sällsynta, men kan vara ett bekymmer. Vissa personer kan uppleva rodnad, svullnad, knölar, ärr eller brännskador. Vissa personer kan uppleva att håret växer tillbaka. Om det inte växer igen blir det ljusare i färgen och tunnare. Hår med mindre melanin pigmentering, som röd, grå eller blond färg kanske inte kan tas bort med hjälp av photoepilation förfarandet.
7.
Nästan alla områden av kroppen kan ha laser hårborttagning behandling. Det enda område som inte kan är att i närheten av ögonen.
8.
Laser hårborttagning är mycket snabbare än andra metoder, och resultaten kommer att pågå mycket längre.


Previous:nothing Next:hur man förstår diabetes utbyte kost

Relaterade artiklar


 • information om barns vitaminer
 • lakterande bröst anatomi
 • define senor
 • oregelbunden andning hos barn
 • Hur mycket ska du väga?
 • den Lamaze teknik
 • hur man gör-det-själv hem mögel inspektion
 • salpingectomy biverkningar
 • flickor knäproblem
 • cell fakta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com