hur man berättar skillnaden mellan klimakteriet & graviditet

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-27
Klimakteriet är en naturlig företeelse i livet för alla kvinnor. Definieras som i slutet av fertilitet är klimakteriet anses ha inträffat en gång 12 månader har gått sedan en kvinnas sista menstruation. Uppkomsten av klimakteriet kallas klimakteriet. Detta skede av livet kan vara från två till åtta år. Tidiga symptom på perimenopause inkluderar oregelbundna eller missade perioder, som kan förväxlas som symptom på graviditet

Du behöver:.
Graviditetstest


en
. . Ta reda på om graviditeten är en möjlighet. Kvinnor som inte har sexuellt aktiv men har missat en period får uppleva uppkomsten av klimakteriet. Kvinnor som varit sexuellt aktiva och har missat en period kan vara gravid, även om de använder preventivmedel, eftersom inga preventivmedel är 100-procentig effektivitet.
2.
Överväga ytterligare symtom på graviditet. Även om en missad tid är vanligtvis den första uppenbara symptom på graviditet, det finns många andra symtom som många men inte alla kvinnor upplever. Dessa kan omfatta ömmande eller svullna bröst, plötsliga trötthet, illamående, buksmärtor uppsvälldhet, täta urinträngningar och en ökad känslighet för lukter.
3.
Tänk symptom på klimakteriet. Även missade eller oregelbundna perioder kan vara första symtomet på uppkomsten av perimenopausen det finns andra symtom som många men inte alla kvinnor upplever, inklusive värmevallningar, sömnproblem, humörsvängningar, torrhet i slidan och nattliga svettningar.
4 .
Ta ett graviditetstest. Perimenopause uppstår vanligen efter 45 års ålder men kan förekomma så tidigt som i mitten av 30-talet. Äldre kvinnor som varit sexuellt aktiva och har missat en period bör inte anta de kommer in klimakteriet. Enligt US Department of Health och Human Services, graviditetstester är ganska exakt när det används enligt anvisningarna.
5.
Se din läkare för en undersökning. Även hem graviditetstest är ganska exakt när det används enligt anvisningarna, ett positivt eller negativt resultat kan bekräftas med större noggrannhet av din läkare. Tidigt vård i händelse av en graviditet är viktig. Tidigt fastställandet att en graviditet inte har inträffat kommer att tillåta läkare att avgöra om du anger klimakteriet eller har någon annan sjukdom.


Previous:nothing Next:vitaminer för hår hud och naglar

Relaterade artiklar


 • Var kan jag få preventivmedel?
 • hur man ska behandla återkommande vaginos
 • naturliga alternativ till klimakteriet mediciner
 • dopaminbristen behandling
 • hur underkroppen ph
 • sovlägen för ryggsmärta när man är gravid
 • testosteron för hypogonadism
 • Hur man använder en fyra-stop lavemang väska
 • hur man prestera dina månatliga bröstundersökning på rätt sätt
 • teen abort lagar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com