hur man gör ett diagram sluta röka

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-29
De flesta som röker kommer svära på att de lång tid att sluta. Men samma människor kommer också vanligtvis medger att de har försökt och misslyckats --- brukar för många gånger att räkna. Medicinsk personal är överens om att rökning kan vara en av de svåraste vanor att ge upp. Ändå rökare fortsätta att försöka. Besattheten de blev beroende av under deras första år har förlorat sin lockelse. Nu, medelålders, de är bekymrade över sambandet mellan rökning och allvarliga sjukdomar, såsom lungcancer och hjärtsjukdomar, för att inte nämna den höga kostnaden för cigaretter.

Du behöver:.
PowerPoint eller annan grafik presentationsprogram


1
Använd PowerPoint eller annan grafik presentationsprogram. . Plan för att inkludera mest text, men lägga kraftfulla bilder som skildrar de negativa effekterna av rökning också.
2.
Börja med notering skäl rökare att sluta. Nämna pengar slösas bort på cigaretter, liksom den tid som slösas bort på rökning. Förklara hur positivt tänkande kan hjälpa rökare att under denna svåra process.
3.
Förbered rökare att hantera bakslag genom att förklara de abstinensbesvär de sannolikt kommer att uppleva. Påminn dem om hur svårt det är att sluta röka, och att de flesta som är framgångsrika säger att det tog dem mer än ett försök
4
identifiera de vanligaste metoder:. . Att byta till ett varumärke med lägre tjärhalt, minska mängden rökning tid varje dag, försenar röka efter den första uppmana, tuggummi eller nå för en bit godis snarare än en cigarett, hålla askkoppar full som en påminnelse om hur mycket cigaretter i en viss dag, rökning framför spegeln, och samla smutsiga cigaretter rumpor i en behållare för att inse att rökning är en smutsig vana.
5.
Beskriv hur den första dagen att sluta utseende. Berätta rökare att kasta alla cigaretter och askfat, tvätta sina kläder och sängkläder att ta bort lukten av rök, meddela vänner och familjemedlemmar att det är deras första dag utan cigaretter, och planerar ett schema som inte tillåter någon ledig tid.

6.
Förklara bredvid hur man handskas med frestelser. Berätta rökare att fylla på sin favorit drycker och nyttiga snacks. De kan också övning eller djupandning och avslappningstekniker. Betona hur de måste svara på deras inre röst som antyder att de försenar processen att sluta eller har bara en cigarett för gamla tiders skull.
7.
Avsluta sjökortet med ett avsnitt som förklarar hur rökare hantera framgång. Till exempel, påminna dem om att räkna kalorier när de påbörja processen med att avsluta så många rökare sluta äta mer när de begränsa sitt intag av cigaretter.


Previous:nothing Next:ytersättningsprotes förfaranden

Relaterade artiklar


 • hur du fråga din läkare vad han förskrivning dig
 • hur man ska behandla femte sjukdom (slog kind)
 • salpingectomy biverkningar
 • Hur lång tid efter en period kan du bli gravid?
 • skillnader i hjärtfrekvens
 • kroppslukt från svettningar och klimakteriet
 • hur man behandlar en panna skada med ögonsvullnad
 • orsakerna till tonåriga självmord
 • uppgifter om beslag hos barn
 • medicinsk behandling för depression menstruella
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com