hur man inducera impotens utan kastrering

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-12
Erektil dysfunktion (ED), eller impotens, definieras som ett tillstånd där en människa inte kan uppnå eller upprätthålla erektion minst 25 procent av tiden. Medan impotens är vanligtvis inte ett önskat tillstånd, är det möjligt för den att uppstå i en mängd olika sätt. Så många som 200 vanliga läkemedel är kända för att orsaka impotens. Faktisk kastrering, som är kirurgiskt avlägsnande av testiklarna, är inte nödvändigt att orsaka impotens. Kemisk kastrering, som inte innebär borttagning av testiklarna, är tillfällig, men kan orsaka impotens.

Du behöver:
mild ansiktstvätt
(inte tvål!). kropp olja (hasselnöt, jojoba, sesam, sötmandel är bäst).
handfat eller dusch.
lite tid.


1.
Administrera antidepressiva. Flera antidepressiva läkemedel har potential impotens eller ED bland deras biverkningar. Dessa läkemedel är amitriptylin (Elavil), fluoxetin (Prozac), sertralin (Zoloft) och paroxetin (Seroxat). Användning av dessa läkemedel, dock inte se som bevekelsegrund impotens, eftersom majoriteten av användarna inte upplever ED som en bieffekt.
2.
Använd kolesterol eller blodtrycksmedicin. Flera mediciner används för att behandla hjärt-och kärlsjukdomar kan påverka en mäns sexuella hälsa, särskilt betablockerare. Gemfibrozil användare, till exempel, har visat sig vara dubbelt så stor risk att rapportera impotens än andra.
3.
Alter hormonbalans. De läkemedel som används för att framkalla kemisk kastrering för män är i allmänhet kvinnliga hormoner som hämmar produktionen av testosteron. Även om impotens är inte alltid resultatet, leder den minskade sexlust ofta till erektil dysfunktion. Vanliga kemisk kastrering droger är Depo-Provera, cyproterone och medroxiprogesteronacetat.
4.
Använd andra receptbelagda läkemedel. Förutom de som redan räknats flera andra typer av droger kan möjligen inducera impotens. Lugnande medel, såsom diazepam (Valium), skallighet medicin som Finasterid (Propecia), diuretika och läkemedel psykos som risperidon (Risperdal) och haloperidol (Haldol) kan medföra impotens.
5.
Missbruk fritids droger. Den överanvändning av droger kan ha en allvarligt negativ inverkan på sexuell funktion, särskilt på lång sikt. Heroin, kokain och LSD kan leda till minskad sexuell lust och impotens så småningom om grovt överutnyttjas. Alkohol, när överdriven konsumtion på kort tid, kan också leda till impotens.

Tips och varningar


 • Impotens aldrig framkallas av ett enda skott eller piller. För att skapa ett tillstånd av maktlöshet kan ta flera dagar eller veckor av regelbunden användning. I de flesta fall kommer villkoret vända inom några veckor som avskaffandet av narkotika.
 • Diabetes, som kan vara artificiellt, kan också leda till impotens.


 • Previous:nothing Next:hur man administrerar örondroppar till en baby

  Relaterade artiklar


 • Vilka är de vetenskapliga namnen på de muskulösa systemet?
 • barn knäproblem
 • naturlig behandling för PMDS
 • hjärnan och motoriska funktioner
 • astma ansträngningsutlöst symtom
 • Seroquel under graviditet
 • Varför är det viktigt att ha en balanserad kost?
 • lever med Méniu00E8res sjukdom
 • information om Botox och piriformis syndrom
 • kost och normal avföring färg
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com