hur man kan stoppa åksjuka utan piller eller medicin

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-02
Åksjuka kan komma plötsligt, ofta innan du kan göra något åt det. Det obehaglig illamående känsla kan förstöra en resa i bilen så fort som du hör "Jag mår illa" från barnet i baksätet. Om du är trött på att göra med åksjuka, oavsett om det är i en bil, båt, flyg eller tåg, prova dessa metoder för att undvika illamående och stökigt saneringen

Du behöver:.
Sea Bands.


1.
Don't Get i bilen på fastande mage. Innan man börjar på en enhet, se till att du har något i magen, som ett äpple, bröd eller andra lågt socker mellanmål. Äta innan handen är bra. Komma i bilen med tom mage och äta när du flyttar är inte bra. Drycker är okej om du håller dig till vatten eller lågt socker fruktjuicer.
2.
LÄS INTE, titta på video eller spela spel. Om du eller ditt barn är benägna att bli sjuk i bilen, är det sista du bör göra titta ner på en bok, mobiltelefon, video spel eller annan handhållen enhet. När ögonen att fokusera på saker inne i bilen, i innerörat känner av rörelser som inte motsvarar vad ögat ser. Som orsakar konstig känsla i magen. Upphöra med all aktivitet vid första tecken på illamående. Om möjligt, dra över och slutar röra i ca 15 minuter tills illamående försvinner. Om det inte går att dra över, öppna fönster för frisk luft. Om möjligt, blunda och sätta tillbaka huvudet. Sova kommer ofta lindra illamående.
3.
Tittar ut genom fönstret. Normalt föraren av en bil som inte kommer att få illamående, men passagerarna. Om du inte är föraren, hjälpa dina ögon registrerar rörelse genom att titta på vägen framför dig, inte ut i sidorutan. Ett barn ska sitta i mitten av baksätet så att de kan se ut framrutan. Deras fokus bör vara framåt, inte i bilen. Om ditt barn är liten, använd en bilbarnstol som höjer dem så att de kan se ut genom fönstret.
4.
FÖRBEREDA ÅKSJUKA FÖRE tid med SEA band. För dem som blir sjuka oavsett hur länge de befinner sig i en bil, flyg, båt eller tåg, måste du förbereda i förväg. Köpa ett par "Sea Bands" finns på ditt lokala apotek för ca $ 8. De är elastiska band med en knapp som fungerar med akupressur. Sätt band på handlederna noga följa anvisningarna för placering. De lätt illamående symptom inom några minuter att sätta på dem och förhindra illamående om du sätter dem på i förväg.


Previous:nothing Next:genombrottsblödning orsaker

Relaterade artiklar


 • vad som orsakar höga nivåer av östrogen?
 • Hur påverkar loestrin 24 har, om den tas under graviditeten?
 • botemedel mot graviditet huvudvärk
 • Vikten av kroppsställning
 • fysiska delen av graviditeten
 • över disk botemedel mot skabb
 • graviditet med perfekt användning av preventivmedel
 • bifokala kontaktlinser vs regelbundna kontakter
 • mat mögel fakta
 • inte en baby vistelse i ett läge i livmodern?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com