hur man omintetgöra godis-ätande brottslingar

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-16
Med bus eller godis precis runt hörnet, kanske du vill begränsa ditt barns godis intag. Barn som äter för många behandlar är i riskzonen för att bli våldsam under vuxenlivet, enligt en ny studie från Simon Moore, universitetslektor i våld och samhällsvetenskaplig forskning vid Cardiff University i Storbritannien Så istället för att ge ditt barn ett slag Pop eller en Kit Kat att få honom eller henne ur en fit-prova dessa disciplin taktik som fungerar lika bra och bidrar till att förhindra socker krascher som kan vara värre än raseriutbrott själv.
1.
Förstå Research

Moores undersökning frågat barn vid 10 års ålder hur mycket godis de åt, sedan vid en ålder av 34, var samma barn frågade om de hade dömts för ett brott. Moore fann att 69 procent av människor som hade dömts för en våldsam handling från 34 års ålder sa att de hade godis nästan varje dag, men 42 procent av människor som inte hade gripits för våldsamt beteende rapporterade samma. "Från början trodde vi att detta [effekt] berodde sannolikt på något annat, så vi försökte kontrollera för föräldraledighet släpphänthet, ekonomisk status, oavsett om barnen var stad eller landsbygd. Men resultatet var. Vi kunde inte bli av med den, "Moore sa. " Huvudbudskapet är att denna studie verkligen väcker fler frågor än svar ", tillade han.

Han menar att orsaken till våldet inte kan vara godis i sig, men det faktum att barn som får godis regelbundet aldrig lära sig att fördröja tillfredsställelse och tenderar att agera mer impulsivt.
2.
Fördröjning tillfredsställelse

En Stanford University studie på 1960-talet med att ge barnen marshmallows (barnen fick veta att de kunde äta behandla direkt eller vänta 15 minuter att dricka den och få en andra marshmallow) visade att barn som försenade deras tillfredsställelse uppnås mer framgång i livet.

"Om du har ett barn som kommer uppenbarligen att vara en marshmallow typ av barn, misströsta inte, säger Susan Strand av föräldrars val. Hon säger att fördröjd tillfredsställelse kan läras som andra goda vanor. "Använd din speltid för att undervisa denna färdighet. Välj leksaker och böcker och media som stärker självdisciplin och belöna de beteenden dagligen. "
3.
Belöna gott uppförande

Oavsett om du låter dina barn äta några bitar godis per dag eller så mycket som de vill i sina Halloween stash, det är en bra idé att sätta regler och belöna deras goda uppförande. Prova givande gott uppförande, särskilt under denna tid då godis finns överallt, med en annan positiv. Till exempel, om dina barn lyda dig om hur många bitar av godis de kan få, belöna dem med en utflykt till parken eller en tur till deras morföräldrar hus. Belöningen behöver inte kosta en förmögenhet, men genom att erkänna vad de gjorde bra, kommer ditt barn mer benägna att lyda i framtiden.
4.
Undervisa barn om Konsekvenser

När du ställer regler för dina barn, är det alltid en bra idé att låta dem veta om de följder som de möter om de gör en viss val. Låt ditt barn vet att alla handlingar får konsekvenser. Till exempel, om de smyger mer än en bit godis en dag, kan godis tas bort i en vecka. Detta kommer att hjälpa dem att göra mer medvetna val och förhoppningsvis smartare och kära.
5.
Var konsekvent

Men du disciplin ditt barn är det viktigt att vara konsekvent, särskilt om andra vårdgivare är inblandade. Det är naturligt för barn att vilja testa andra att se vad de kan komma undan med, men genom att låta dem veta reglerna, kommer deras uppfödning vara mer enhetligt.


Previous:nothing Next:hur man sparar pengar och sänka kostnaderna på läkarmottagningen besök

Relaterade artiklar


 • naturliga alternativ till klimakteriet mediciner
 • kolon rengöra & graviditet
 • göra löss ägg rulla ner håret axlar?
 • hur man kan stoppa åksjuka utan piller eller medicin
 • Hur förmå ricinolja arbete?
 • gulsot hos barn
 • övningar under graviditet för enkel leverans
 • effekterna av rökning och alkohol
 • bukspottkörteln rengöra
 • zon diet säkerhet under en graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com