hur man ska behandla erektil dysfunktion med kolin

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-07
Erektil dysfunktion är ett tillstånd där en människa inte kan få eller behålla en erektion. Kosttillskott såsom kolin kan bidra till att lindra symtomen av denna sjukdom. Kolin är en amin finns inom penis som fungerar som föregångare till signalsubstansen acetylkolin. Ökar din kolin nivåer kan leda till en förbättring av sexuell reaktion genom att öka kommunikationen mellan hjärnan och den glatta muskulaturen i samband med målområdet

Du behöver:
pålitliga källor till kolin.


1.
Bestäm vilka källor till kolin du föredrar att använda. Kolin finns i livsmedel som nötkött, ägg, tofu, blomkål, jordnötssmör och mandel. För att öka ditt intag av kolin, helt enkelt äta mer av dessa livsmedel. Alternativt kan kolin tas i kapselform. Kolin kosttillskott kan hittas i hälsokostbutiker, på nätet eller i närheten av vitaminer i de flesta större livsmedelsbutiker.
2.
Bestäm din dos. National Academy of Science rekommenderar 450 milligram per dag för en genomsnittlig vuxen man. Men om du har tagit kolin i denna kvantitet i mer än sex veckor utan att se en förbättring av ditt tillstånd kan du öka din dos till 550 milligram per dag.
3.

kontrollera dina framsteg. Under normala omständigheter, tillverkar kroppen kolin. Om du lider av erektil dysfunktion, är det möjligt din kropp har avtagit eller slutat tillverka kolin. Om detta är fallet kommer det ta två till tre veckor att bygga upp tillräckliga nivåer av kemikalien i ditt system.
4.
Kombinera kolin med andra örter om du känner att det kan förbättra dina odds av framgång. Med kolin i kombination med B-vitaminer, vitamin särskilt B-5 och föreningar såsom arginin kan bidra avsevärt till förbättrad sexuell förmåga. Var och en av dessa föreningar bidrar till att förbättra funktionen av de andra, förbättra neurotransmission och muskelkontraktion inom penis vävnaden.
5.
Lägg ett nytt tillägg i taget och vänta två veckor mellan varje Dessutom, snarare än att ta en ny "cocktail" av örter och kosttillskott på en gång. Detta hjälper dig att avgöra vilka som fungerar och som inte är det. Det hjälper också till att förhindra möjliga komplikationer som orsakas av läkemedelsinteraktioner eller allergiska reaktioner.

Tips och varningar


 • Ta inte mer än 3500 milligram av kolin i en viss dag som dosering denna höga eller högre har kopplats till oönskade biverkningar såsom diarré, trötthet och lågt blodtryck.


 • Previous:nothing Next:bruksanvisningen för silver antibiotika

  Relaterade artiklar


 • tungan och bröstvårtan piercing smärta
 • hur man ska behandla spermier antikroppar
 • tecken på graviditet blixten
 • varicellavaccin biverkningar
 • hur man får beroende militära journaler
 • gamla botemedel mot skabb
 • polycystiskt ovariesyndrom (PCOS)
 • bedrail risker för äldre
 • hur man hittar nedläggning efter ett missfall
 • hur man förlorar perimenopause vikt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com