hur man vaknar upp snabbt på morgonen

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-17
Let's face it. Vakna upp är tufft för de flesta människor och det kan leda till allvarliga problem om det gör du för sent till jobbet. Även om du inte kan någonsin bli en morgonmänniska, det finns sätt att göra det lite lättare att komma ur sängen på morgonen. Så här vakna snabbt
1.
Kontrollera att du får tillräckligt med sömn.

Om du vill vakna upp snabbt, vara säker på att du få tillräckligt med sömn. De flesta människor behöver mellan sju och åtta timmar per natt. Om du får mindre än sju på regelbunden basis, kommer det att vara svårt att få ur sängen. Brist på sömn är kumulativ, så om du snåla på sömn under några dagar i rad, smärtan av att komma ur sängen kommer att bli ännu större. Gör få tillräckligt med sömn prioriteras.
2.
Att vakna upp snabbt, upprätta ett regelbundet schema.

Din kropp svarar bäst på rutin. Ha en bestämd tid att gå till sängs och att vakna upp varje dag och hålla fast vid det även på helger. När din kropp anpassar sig till schemat, vakna upp kommer att bli mycket lättare.
3.
sova med gardinerna öppna.

Din hjärna vaknar upp snabbare när den utsätts för ljus. Lämna fönstret öppet, så ljuset lyser igenom på morgonen för att hjälpa dig att vakna.
4.
Har färsk kaffebryggsystem när du vaknar.

Till vakna upp snabbt, behöver du en anledning att komma ur sängen. Doften av nybryggt kaffe från köket är ett bra sätt att ge skjuts på morgonen och hjälper dig att komma ur sängen snabbare. Skaffa en kaffebryggare som du kan programmera för att börja brygga femton minuter innan du är planerad att gå upp.
5.
Placera larm i rummet.

När larmet går, tvinga dig själv att få upp till stänga av den genom att hålla ut den lätt räckhåll. Detta kommer att minska risken för avstängning av larmet och faller tillbaka för att sova.
6.
Ta en varm dusch direkt.

Ingenting väcker dig snabbare än känslan av rinnande vatten träffa din rygg. Ta en dusch först och sedan gå njuta av en färsk bryggt kaffe från din automatiska kaffebryggare. Du är redo att börja the dag!


Previous:nothing Next:hur de ska hålla skyddad från H1N1

Relaterade artiklar


 • bröst knopp utveckling tecken
 • naturlig smärtlindring under förlossningen
 • vad är bio feedback?
 • djur hudsjukdomar
 • fördelar och nackdelar med röntgen
 • metoder för anpassning
 • spädbarn tarmproblem
 • bröst tillväxt steg
 • om oväntade viktminskning
 • problem med alkoholmissbruk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com