läkare praktiken agera

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-23
Varje stat i USA har sin egen läkare praktiken Act. Läkekonsten innefattar alla som behandlar eller diagnoser fysiska krämpor eller fysiska skador. Kirurger, tandläkare läkare assistenter, kiropraktorer, sjuksköterskor, är rådgivare inte omfattas av lagen. Licenser att utöva läkaryrket beviljas för tre till fem år beroende på vilken statsbidrag licensen. Att förnya licensen, måste läkaren komplett vidareutbildning och hålla hans kvalifikationer nuvarande och skicka till koncessionsnämnden innan hans licens löper ut.

kvalifikationer

koncessionsnämnden i det land där läkaren praxis medicin beviljar licenser. En läkare tillstånd att utöva läkaryrket i USA måste ha examen från ett ackrediterat college eller universitet och en ackrediterad Medical School, och avslutade en hemvist program eller klinisk Kursprogrammet eller klinisk rotation i en medicinsk skola sjukhus. Dessutom måste läkaren ha gjort tre år efter examen hemvist i ett godkänt program och passerade USA Medical Licensing Examination. En flex licensiering undersökning bedömer lämpligheten hos läkare från andra länder.

Health Maintenance Organizations

Health Maintenance Organizations (HMO) har regler och bestämmelser när det gäller täckning beslut för läkare. HMO förkasta behandling som inte är medicinskt nödvändig under deras abonnemang. Den HMO har klagomål och överklagandeförfaranden också, och kan genomföra en oberoende översyn. Den HMO kräver ytterligare certifiering av läkarens kompetens i tjänsten eller behandling som utförts och de faktiska klinisk erfarenhet. Om läkaren föreslår vård som förnekats av HMO, läkaren eller patienten kan begära en omprövning av hans fall för att avgöra om behandlingen ska beviljas om behandlingen är initialt förnekats av HMO för ett antal specifika skäl.

tillsynsnämnden

Styrelsen har rätt att tillrättavisa eller tillfälligt tillstånd för oprofessionellt, ohederligt eller oetiskt beteende, såsom att lämna felaktiga eller vilseledande påståenden. En licens är tillfälligt, upphävas eller nekas för tjänstefel efter att ha gjort sig skyldig till bedrägeri eller bedrägligt att få tillträde till praktik, eller bedrägeri eller svek i praktiken av medicin. Gross felbehandling, berusning, upprepade okunnighet, vårdslöshet eller inkompetens i medicinsk eller missbruk av kontrollerade ämnen som skadar läkarens förmåga resultat i återkallande av tillstånd enligt läkarna praktiken agera.

Återkallelse av Licens

En läkares tillstånd kan återkallas för illegalt praktiserande abort, och reklam osanna, felaktig eller vilseledande påståenden. Övertygelse om ett grovt brott eller brott av moralisk skändlighet, underteckna ett intyg att veta att informationen i den är falsk, utlämning eller förskrivning av läkemedel inte i god tro, eller inte för en diagnos tillstånd, eller förskrivning kontrollerade ämnen till en missbrukare patient utan att göra en försök att bota patientens missbruk kan leda till återkallelse av legitimation. Använda strålning i behandling utan att ge råd patienten om risken för cancer från strålning kan leda till förlust av licens.

Ett tillstånd återkallas för brott mot reglerna i styrelsen för flygläkare efter granskning av koncessionsnämnden som beviljade läkarens licens. Styrelsen undersöker klagomålet. Om styrelsen beslutar att läkaren gjort sig skyldig till tjänstefel skall den läkare som kallas innan styrelsen om styrelsen bedömer att klagomålet har sina förtjänster. Ett tillstånd återkallas för brott mot reglerna i styrelsen för flygläkare. Läkaren kan åtalas efter det att utredningen av styrelsen om ärendet teckningsoptionerna åtal.

Övriga avsättningar

Läkarinformation Practice Apostlagärningarna varierar enligt stat, men innehåller information om obligatorisk registrering hålla, förfaranden fakturering, läkare i föreningar med andra, läkare som deltar i Workman's kompensation fall och kanske i administration av planer statliga försäkringar.

Information om klagomål och alla stämningar mot läkare som upprätthålls av koncessionsnämnden. Läkaren måste informera styrelsen inom 30 dagar från sådan stämningar.

Klagomål mot läkare

Varje stat har ett förfarande och ett klagomålsformulär som lämnar in klagomål mot en läkare, som du kan få från staten koncessionsnämnden . Blanketten, instruktioner, och telefonnummer finns tillgängliga för konsumenterna.

Varje klagomål kommer att undersökas av styrelsen. Den koncessionsnämnden kommer att avgöra om klagomålet har sina förtjänster. Läkaren är bara meddelas om styrelsen bedömer att klagomålet är grundad. Läkaren är då skyldig att framträda inför licensiering styrelsen eller följa tillstånd styrelsens begäran. Läkaren kan tillrättavisas, vara skyldig att lämna tillbaka eller få sin licens tillfälligt eller återkallas av staten.

Previous:nothing Next:kan bröstimplantat förväxlas med klumpar?

Relaterade artiklar


 • hur lång tid tar det hjärnhinneinflammation vaccination sista?
 • stänkblödning efter förlossningen
 • orsakerna till en ögonfärg förändring
 • spädbarn lungsjukdom
 • teen abort lagar
 • hur man använder olja tea tree för rengöring och hälsa
 • vitaminer för barn
 • steroider för astma hos barn
 • orsaken till stift maskar
 • hur man hittar för-och nackdelar om att få svininfluensan skott
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com