neonatal arbetsbeskrivning

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-04
Neonatal sjuksköterskor, som alla sjuksköterskor, är i hög efterfrågan. Neonatal sjuksköterskor arbetar specifikt med nyfödda. De är som andra sjuksköterskor i att de tar hand om patienter och utbilda sina patienters familjer på nuvarande sjukdomar och potentiella medicinska tillstånd, enligt Bureau of Labor Statistics

Du behöver:.
Pålitliga källor till kolin.

Definiera Neonatal

Neonatal hänvisar till de första 28 dagarna i livet, därför vård av nyfödda. Neonatalvården är ny jämfört med andra ammande specialiteter som vuxen hälsa. Fältet började på 1960-talet. Neonatal sjuksköterskor ägna tid och uppmärksamhet åt att säkerställa sunda och framgångsrika resultat för spädbarn.

Arbetsbeskrivning

Neonatal sjuksköterskor arbetar i en av tre nivåer.

nivå I neonatal sjuksköterskor arbetar med friska barn hos det nyfödda barnkammaren.

nivå II avser mellanliggande vård, även känd som en särskild omsorg plantskola. Neonatal sjuksköterskor kan komplettera barn med syre, IVS, specialiserade matning eller utvidgas sjukhusvistelser för att säkerställa en baby är mogen nog att överleva.

Level III neonatal sjuksköterskor arbetar i neonatal intensivvårdsavdelning (NICU), där utsatta barn hålls för övervakning. Den NICU sjuksköterskorna måste noga övervaka alla barn för tecken på komplikation.

Förutom att ta hand om spädbarn, är en neonatal sjuksköterska med ansvar för att rapportera eventuella förändringar eller utveckling till föräldrarna och svara på frågan som uppstår.

bli en neonatal Nurse

Enligt Education- Portal, ockupationen av neonatal sjuksköterska är en specialisering i yrket sjuksköterska, även känd som RN. Sjuksköterskor måste först avlägga kandidatexamen of Science examen i omvårdnad. Efter en sjuksköterska examen från en högskola eller universitet med en godkänd läroplan, hon måste passera ett nationellt tillståndssystem undersökning kallas NCLEX-RN. NCLEX-RN kan en sjuksköterska för att bli licensierad att utöva omvårdnad i den stat där hon tar provet.

Andra certifieringar

Ett neonatalt sjuksköterskor skall intygas vara en neonatal återupplivning leverantör (HLR för en nyfödd).

Enligt kollegiet och karriärplanering, kan andra certifieringar gälla om en sjuksköterska vill arbeta i intensivvård.

lön och förmåner

Många faktorer spelar in i lönen för en neonatal sjuksköterska, inklusive lokalisering, utbildning, erfarenhet och ytterligare certifieringar.

College och karriärplanering konstaterade, "År 2007 var ingångslönen för en sjuksköterska neonatal mellan $ 30. 000 och $ 45. 000. " Löneökningar med erfarenhet och bonusar betalas också ut varje år. Den genomsnittliga sjuksköterska gjorde $ 52. 330 per år 2004, enligt US Bureau of Labor Statistics. Övertid är tillgänglig för natten skjortor samt skift helgen.

Sjuksköterskor har också hög nivå förmåner inklusive hälsovård, pensionssystem och ett flexibelt schema.

Previous:nothing Next:hjärnhinneinflammation hos barn

Relaterade artiklar


 • Vilka är metoderna för födelsekontroll i andra länder?
 • alternativa behandlingar för en binjure tumör
 • hur man hittar H1N1 nyheter
 • hur man ska hantera och behandla premenstruella syndrom (PMS) gratis nedladdning e bok
 • Definitionen av en hjärt cykel
 • Introduktion till tonårsgraviditeter
 • vilken teknik skulle vara lämplig för en ljum svamp bad?
 • vad är orsakerna till kramp i fötterna?
 • strålningens effekter på celler
 • effektivitet silverax på klimakteriet symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com