snabb viktminskning efter graviditeten

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-07
Under graviditeten har en kvinna som äntligen samhällets välsignelse att äta mycket, oftast en lyx bara av män. Så är det inte förvånande att en del kvinnor tenderar att överdriva genom att följa det gamla ordspråket, "äta för två," plugga så många kalorier i varje dag som möjligt. Det är visserligen sant att en gravid kvinna måste gå upp i vikt för att få ett friskt barn, i verkligheten, hon behöver bara en extra 300 kalorier per dag under graviditeten. Följaktligen är den första regeln för snabb postnatal viktminskning att hålla sig inom den rekommenderade viktuppgång på 25 till 35 pounds.

Amning

Det är inte bara amning det bästa valet för ditt barns hälsa är det också en av de mest effektiva hjälpmedel för att hjälpa dig att förlora denna baby vikt . I själva verket är ett av skälen kroppen sätter på pounds under graviditeten för att förse kalorier energi som behövs för att amma ditt barn, vilket kan ta upp till 500 kalorier per dag.

Motion

Om din läkare ger du grönt ljus för träning under graviditeten, kan detta hjälpa till att hålla din viktökning under kontroll och kommer också att göra ner i vikt efter graviditeten lättare. Något så enkelt som en 30-minuters promenad eller en prenatal yoga flera gånger i veckan kommer att löna sig i längden.

Sex veckor efter en vaginal förlossning och åtta veckor efter en C-sektionen, kan du börja motionera igen. Börja långsamt och gradvis arbeta upp till 30 minuters lågintensiv träning. Walking är stor, särskilt eftersom du kan ta med din baby med sig i vagnen. Vissa födsel yogaklasser är också baby-vänlig.

Du kan också göra en mängd olika yoga sträcker och styrkeövningar i bekvämligheten av ditt eget hem, medan barnet klockor (eller sover). Kolla ditt lokala bibliotek för böcker och videor på specialiserade hem-motion rutiner för nya mammor. Inte sky styrkeövningar till förmån för konditionsträning. Bygga muskelmassa är avgörande för att öka din ämnesomsättning, vilket kommer att leda till bestående viktminskning. En kombination av konditions-och styrketräning kommer att ge snabbast resultat.

Som en extra fördel, kommer att utöva också bidra till att minimera förlossningsdepression.

Diet

Om du ammar, du kommer att behöva överväga ditt barns näringsbehov innan din egen önskan att gå ner i vikt. Detta är inte rätt tid för krasch kostvanor. Istället fokuserar på att äta en mängd färgglada frukter och grönsaker, fullkorn, magert protein och nyttiga fetter. Detta kommer att tjäna både dig och ditt barn väl.

En läkare eller dietist kan hjälpa dig att bestämma minimirättigheter kalori krav under denna viktiga tid i ditt barns utveckling, samt rekommendera en postnatal vitamin för att säkerställa att du ska träffa alla dina dagliga behov av vitaminer och mineraler.

Positivt tänkande

Framför allt inte förlora hoppet. Det tog dig nio månader att lägga vikten på, det kommer att ta lite tid att förlora den. "Fast" viktminskning efter graviditet inte bör vara för snabb, annars riskerar du och (om amning) ditt barns hälsa. En positiv attityd och uthållighet är avgörande för resan tillbaka till din före graviditeten form.

Previous:nothing Next:kan du använda solarier under graviditeten?

Relaterade artiklar


 • vad minskar och ökar hjärtfrekvensen?
 • acetylsalicylsyra & hjärtsjukdom hos kvinnor
 • saker som förbättrar minnet
 • phalloplasty förfaranden
 • Hur länge receptbelagda läkemedel stanna i ditt system?
 • vad är orsakerna till nattlig kramp ben?
 • hur man får mer D-vitamin i ditt liv
 • hur man ska behandla återkommande vaginos
 • att bota inre organ lukt
 • holistisk behandling av carcinoider cancer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com