den bästa viktminskning medicin

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-17
Med så många kosttillskott och vikt mediciner förlust på marknaden, många dieters är osäker på vilken är säkra och effektiva. Enligt Mayo Clinic, många viktminskning kosttillskott i naturliga livsmedel mittgång inte har godkänts av Food and Drug Administration, och de kan vara osäkra. Det finns dock över disk och receptbelagda läkemedel som säkert kan bidra till att kasta extra pounds

Over-the-counter mediciner

Den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA har godkänt en over-the-counter läkemedel för behandling av viktminskning, enligt Mayo Clinic. Alli, som är en reducerad hållfasthet version av receptbelagda orlistat, minskar mängden fett som absorberas av tarmen. Detta over-the-counter läkemedlet tas tre gånger dagligen med måltider.

För bästa resultat när man tar Alli, äta en fettsnål och kalorifattig diet, ger råd till Mayo Clinic. Om fettkonsumtion är för hög, kan denna medicin ge biverkningar såsom gas och diarré.

receptbelagda läkemedel

Två receptbelagda mediciner som har fått godkännande av FDA för långsiktig viktminskning, enligt Mayo Clinic. Sibutramin (även känd som Meridia) tas en gång dagligen. En 30-dagars leverans kommer att kosta upp till 213 om din försäkring inte täcker det. Biverkningar kan inkludera högt blodtryck, huvudvärk, förstoppning och sömnsvårigheter.

Orlistat, som också är känd som Xenical, tas tre gånger varje dag. Kostnaden för en 30-dagars förbrukning är upp till $ 380, beroende på Mayo Clinic. Biverkningar kan inkludera fet avföring, uppblåsthet och buksmärtor.

Det finns även korta receptfria läkemedel som kan tas för ett par månader, såsom Adipex-P. Kortfristiga mediciner ofta leder till kortsiktiga viktminskning, rapporterar Mayo Clinic. Biverkningar av denna medicin kan vara illamående, yrsel och kräkningar.

Tillägg Undvik

Även om det finns dussintals viktminskning kosttillskott på marknaden, varnar Mayo Clinic mot vissa sådana. Undvik pomerans, som är ett kosttillskott som kan orsaka hjärt problem, det är liknande drogen efedrin. Undvik också land malva (även känd som heartleaf) och efedrin.

Previous:nothing Next:enkla sätt att komma i form

Relaterade artiklar


 • struktur och funktion lungor i vila
 • orsakar oregelbunden mens
 • hur man ska bekämpa trötthet med 6 beprövade metoder
 • amning omvårdnad diagnos
 • funktioner i hjärt-kärlsystemet
 • alla typer av förpackningsmaterial som används till förpackning av livsmedel
 • äppelcidervinäger botemedel & förmåner
 • vad som orsakar näsblod hos vuxna?
 • Hur lång tid spermier i en kvinnas kropp?
 • hur man sparar pengar och sänka kostnaderna på läkarmottagningen besök
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com