hem rättsmedel för sura uppstötningar i en baby

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-26
Spotta upp under matningen är inte ovanligt att många barn, men spottade upp för mycket kan vara ett tecken på reflux. Ibland medicinering är nödvändig, men det är bäst att få ett andra utlåtande innan du ger ett främmande ämne till ett barn med ett sådant känsligt matsmältningssystem. I de flesta fall är detta en situation som kan lösas naturligt. Det finns ett antal huskurer mot sura uppstötningar för ett barn att arbetet

Håll matdags Quiet

Gör varje matdags en lugn, fridfull tid. Försök att se till att skapa en lugn miljö, och mata ditt barn när hon är avslappnad. Undvik för mycket stimulering efter amningen också.

Burp Ofta

Spädbarn med reflux bör rapar regelbundet medan utfodring. Det hjälper till att hålla luften från att bygga upp i sin lilla mage som kan förvärra sura uppstötningar. Börja med att rapa bebisen innan utfodring. Håll honom upprätt i knät. Stöd hans huvud med handen, och gnugga eller klappa ryggen. Inte rapa bebisen över axeln eftersom det sätter press på buken. Rapa halvvägs genom fodret, och igen när du är klar.

Kontrollera Hålstorlek i bröstvårtan

Det finns flaskor för varje steg i ditt barns ätande utveckling. Bröstvårtorna av flaskorna kommer att ha sex hål av varierande storlek. Om du har en baby med sura uppstötningar, bör du kontrollera bröstvårtan för att se att det är rätt storlek. Ett hål som är för stort gör att mjölken att flöda för fort. Om det är för liten ditt barn kommer att få arbeta mycket hårdare för att få mjölk och kan hamna gulping i extra luft. För att kontrollera din bröstvårta så att du har rätt storlek, har en flaska mjölk upp och ner. Endast ett par droppar mjölk bör sippra ut när du gör detta.

Red av Milk

Ibland kan en liten mängd av baby spannmål till formel eller uttryck bröstmjölk kan underlätta ditt barns sura uppstötningar. Du kommer förmodligen att behöva justera storleken på bröstvårtan hålet så att barnet kan dricka tjockare mjölk eller mjölkersättning. Innan du gör detta, diskutera det med din läkare för att säkerställa det är okej.

Previous:nothing Next:define artär

Relaterade artiklar


 • slutet av livscykeln
 • hur man förfalskar din graviditet
 • Vad gör influensa influensa göra för att ett foster?
 • Varför får jag nattliga svettningar?
 • polyper efter klimakteriet
 • typer av CT-scanning
 • 10 hälso-frågor
 • svullen fotproblem
 • struktur röda cellmembran
 • Hur berätta om du har en förkylning eller influensa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com