hur bli gravid omedelbart

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-22
Om du försöker bli gravid eller gör sig redo att försöka bli gravida, finns det några saker du kan göra för att förbättra dina chanser att bli gravid. Även om det inte händer omedelbart för alla, efter några steg för att fastställa tidpunkten för optimal fertilitet en kvinna kommer att förbättra chanserna att bli gravid omedelbart

Identifiera en kvinnas bördigaste Time


1.
Använd en kalender för att förutsäga ägglossning. Ägglossning är den tid varje månad en kvinna släpper ett ägg. Frisläppandet av ett ägg sker halvvägs genom kvinnans cykel, men inte på samma dag för varje kvinna eller samma dag varje månad för en viss kvinna. För de flesta kvinnor inträffar ägglossning 14 dagar före början av nästa menstruation.
2.
Undersök livmoderhalssekretet för ändringar. En kvinnas kropp ger signaler om att man planerar att släppa ett ägg. Livmoderhalssekretet förändringar under ägglossningen. Enligt BabyHopes. com är livmoderhalsen klar, tunn och stretchig-påminner om rå äggvita-kring tiden för ägglossning. Du kan kontrollera din livmoderhalssekret på papperet när du torkar, sätter fingret i slidan och samla några slem, eller infoga fingret upp till livmoderhalsen för att samla slem direkt.
3.

Kontrollera din hals position. Den position som din livmoderhalsen förändringar i hela menstruationscykeln. Enligt WebWomb. com är livmoderhalsen hög, mjuk och öppen under ägglossning. Livmoderhalsen stiger upp och kan vara utom räckhåll för en del kvinnor under ägglossningen. Det ändrar också från att vara hård, känsla som spetsen på näsan, till mjuk, känsla mer som din underläpp. För att kontrollera din hals position, se till att din hand är rena. Antingen sitta på toaletten eller lägga ena benet på toaletten eller badkaret och sätt ett finger i slidan och känner för din livmoderhals. Enligt WebWomb. com. livmoderhalsen "ska kännas som en rundad cylinder formad massa i din kropp. "
4.
Håll koll på basala kroppstemperaturen, som är kvinnans vilar temperatur. Det bör tas först på morgonen, innan man ens komma ur sängen, vid samma tidpunkt varje dag efter minst fem timmars sömn, enligt FertilityPlus. Org. Efter ägglossningen kommer din temperaturökning om 0,4 grader C. Detta hjälper dig att identifiera när ägglossningen har inträffat. Detta är mest användbart om du kan spåra din basala kroppstemperatur för ett par månader för att undersöka mönster i din ägglossning dag och därmed kan förutsäga nästa månads ägglossning dag.
5.
Tid kön att överensstämma med ägglossningen. Eftersom ett ägg liv för bara 12 till 24 timmar, enligt AmericanPregnancy. com måste kön vara tidsmässigt för att stämma överens med ägglossning. Spermier kan leva inuti en kvinna i tre till fem dagar, säger DrRoger W. Harms i sin artikel om MayoClinic. com. Timing sex med ägglossningen hjälper dina chanser att bli gravid direkt.

Enligt Mayo Clinic, ha sex en gång om dagen eller en gång varannan dag kring tiden för ägglossning. Väntar två dagar kommer att hjälpa spermierna fylla.

Sund livsstil för mannen och kvinnan


1.
Eliminera tobak, alkohol och droger. Dessa kan ha negativa effekter i fertilitet hos kvinnor och män, så upphört med användandet av dessa saker kan hjälpa dig att bli gravid direkt.
2.
Klipp stress. Minska stressen i ditt liv kan hjälpa till att stimulera fertiliteten. I en studie av Alice Domar, Ph. D. , kvinnor som fick stressreducerande behandling för att hantera infertilitet faktiskt blev gravid på egen hand på grund av deras lärt tekniker för att minska stress.
3.

Bibehålla hälsosam kost och vikt. Ät frukt och grönsaker för att få massor av vitaminer och mineraler. Ta en multivitamin för att se dagligt intag av nödvändiga vitaminer och mineraler.


Previous:nothing Next:astma differentialdiagnos

Relaterade artiklar


 • vad är en menskopp?
 • barnastma information
 • tecken och symtom på kvinnlig hjärtinfarkt
 • hur man kan förstå alternativet till livmoderhalscancer disk kirurgi
 • hur man använder en medicin dispenser
 • behandling och botemedel för smärtsam förlossning samlag
 • hem drog detox metoder
 • kan du vara gravid och har en ljus period?
 • mat som förstorar bröst hos män
 • hur mycket nikotin i en cigarr?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com