hur förklarar livets fakta till ditt barn och inte spricka upp

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-13
Du vet den tid kommer, flickor växer upp, ganska mycket har hon inte köpte att Stork ger barnet idén och skrattade på Cabbage Patch idé, "Vilken idiot skulle lämna en baby i smutsen eller täckta lera av det där "
Hon är i skolan och runt andra barn, och hur mycket du vill att hon ska lära av dem, du måste göra detta, bita ihop, ok Hershey bar, och samla in vad du behöver. nu kallar lilla älskling i.

Du behöver:
barn med frågor.
glas fyllda med vatten eller något starkare (du kan behöva det).
alla visuella hjälpmedel eller böcker.
blankt papper penna kritor eller vattenfärg markör.


1.
När Paige mamma var i 2: a klass, var det upp till mig att få tala med henne, så hon klättrade in säng med mig, vår rutin nattetid gosa tid tillbringade berättade vad som hänt under dagen, planerar hon för nästa dag och allmänna fnittrar . . . och frågor . . . . Så höll jag henne nära, och berättade att jag visste att hon hade frågor om livet och hur saker fungerade. . . att hennes mormor hade gett mig en bok att läsa för henne och det gjorde jag.
2.
Detta skrevs 1923, av regeringen, och faktiskt började med blomman, biet " S och fåglar och fiskar och vi fick förbi fisk och Manda ville ställa en fråga, sa jag ärligt "Det enda jag vet om fisken är de görs i stavar och vi äter dem, hänga på . . . "
VET ditt material vad du ska använda, tror inte att du kan hoppa in och vet vad allt är, bara för att du vet hur saker fungerar, kolla material att läsa innan du har en publik. . Hon kunde inte förstå varför jag skrattade eller försöker att inte skratta
3.
Vi fick folk del. Jag knappt börjat och hon stannade mig och sa, "Jag har en fråga" Feeling, ja, hur illa kan det vara vi precis börjat, sa jag skjuta. "Ok, om mamma är blå eye'd och har blont hår och pappa har bruna ögon och brunt hår vad är procents chans att barnet kommer haaave . . . . . momm?
4.
VETA ditt barn . . . inte överspela inte info, har ritningar eller bilder redo att förklara vad du vill säga men kan inte säga orden. . . . förvirringen var över mig sparka henne ur sängen. verkar de hade studerat detta i skolan . . . tack så mycket. Hon tog upp teckningar jag gjort av spermier möte ägget . . . sade hon gillade leende jag drog på dem, såg de vänliga. se hade jag dragit bilder som jag trodde skulle hjälpa
5.
Mellan alla källor, lärde hon. Och nu har hon en dotter Paige, som just börjat 1: a klass, och redan har frågor. Amanda berättade för mig att svara på vad hon vill, men inte att utarbeta. Så långt är allt bra, men jag fick ett samtal med henne frågar mig varför Paige spelade en spermie skulle ha ett leende på det ansikte . . . . . . . . .

tips och varningar


 • detta är ett allvarligt ämne, men ta inte dig själv på för stort allvar
 • dina barn kommer att relatera mer till en avslappnad säker förälder prata
 • låt dem styra frågestunden. säg att du kommer att svara på vad du kan
 • och titta upp på datorn vad du behöver
 • de kommer att lära som tonåringar kondomer är ett måste
 • de kommer lär du inte kan bli gravid kysser
 • de lär du inte kan bli gravid i en pool, så länge din baddräkten kvar i det ursprungliga plats och flyttas inte bort någon del av kroppen.
 • de kommer att lära de kan göra dig galen med att ställa en massa frågor som de inte egentligen vill veta, men det är kul att göra detta för att du


 • Previous:nothing Next:hur man överlever i förkylning och influensa i vinter

  Relaterade artiklar


 • hur du underhåller ditt medicinskåp
 • egenskaper hos hjärt muskelvävnad
 • Kan man bli gravid före eller efter din mens?
 • hem drog detox metoder
 • utsöndringsorganen system fakta
 • vad som orsakar en lägre PSA?
 • hjälp med att få motivation att leva hälsosamt
 • befrielse från värmevallningar i klimakteriet
 • stamceller behandling för lupus
 • orsaker till äggstockarna smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com