hur man får operation bröstförminskning täcks av din sjukförsäkring

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-13
Bröstförminskning har blivit ett gemensamt förfarande för kvinnor som vill ha en mindre, mer välväxt bröst. Det finns många skäl en kvinna väljer att ha en bröstförminskning inklusive ryggproblem, bröstsmärta, infektioner, andningssvårigheter, ojämna bröst, eller längtan efter en mer fastare utseende. Däremot kan en bröstförminskning bli dyrt om du inte kan få det som omfattas av din försäkring. Här är några tips för att få ditt försäkringsbolag för att täcka en operation bröstförminskning så att du kan känna dig mer bekväm med din kropp.
1.
Tala med din husläkare om bröstförminskning. Din läkare kan inte bara rekommendera bra ställen att ha operationen gjort, men kan också hjälpa till att få din försäkring för att täcka förfarandet. De flesta försäkringsbolag kommer att omfatta en operation bröstförminskning om du har medicinska problem på grund av den större bröst inklusive ryggbesvär, dålig hållning, skelettmissbildningar eller bröstsmärta. Vanligtvis måste alla läkare göra är att antingen ringa försäkringsbolaget för att få tillstånd för bröstförminskning och ge medicinska skäl att göra det till en nödvändighet, eller faxa en kopia av din journal med skäl du behöver bröstförminskning gjort.

2.
Ring ditt försäkringsbolag dig själv att ta reda på vilka fördelar finns tillgängliga. Du kanske redan har täckning för en bröstförminskning förfarande genom ditt nuvarande försäkringsbolag. Ibland, hitta detta och få bröstförminskning omfattas är bara en fråga om du kontaktar försäkringsbolaget dig. Fråga dem om bröstförminskning och vilka typer av kirurgiska ingrepp de är villiga att täcka. Då kan det vara bara en fråga om att ge din dokumentation försäkringsbolag om varför du behöver operationen bröstförminskning. Om du har medicinska frågor som leder till behov av en bröstförminskning för att avhjälpa problemet, kommer de flesta försäkringsbolag betalar för förfarandet.
3.
Prata med en kirurg som du vill utföra bröstförminskning. Hitta en anläggning eller ett fåtal som du är intresserad av där du kan överväga att ha operationen. Fråga dem om vilka typer av försäkringar de accepterar och vad försäkringar täcker vanligtvis ett förfarande bröstförminskning. De flesta skönhetsoperationer anläggningar kommer känner till denna information eftersom de har erfarenhet av att hantera försäkringsbolag. Varje försäkringsbolag kräver ett visst mått av kriterier för att en patients bröstförminskning som skall täckas. Anläggningen du väljer att ha bröstförminskning göras på kommer att veta detta kriterier eller har en faktureringsadress intresseföretag som kan kontrollera dig.
4.
Beroende på vilken typ av försäkring kan du ha en copay eller avdragsgill. En copay är vanligen en viss del av räkningen som du måste betala efter (eller före) försäkringsbolaget betalar en viss procent av förfarandet. En avdragsgill är att summan du måste uppfylla ur fickan innan försäkringsbolaget kommer in för att betala något belopp. Ta reda på i förväg vilka typer av betalningar du kommer att behöva göra för att få ditt försäkringsbolag för att täcka kostnaderna för en bröstförminskning. Vissa försäkringar kommer att betala 100% av bröstkirurgi. Vissa försäkringsbolag kommer att betala upp till 80% och kräver att du betalar 20%. Se till att du vet upfront några avgifter förknippade med att ha ditt försäkringsbolag betala för bröstförminskning förfarandet.


Previous:nothing Next:hur man ska bekämpa en förkylning

Relaterade artiklar


 • bristningar & behandlingar
 • rh negativ sjukdom
 • Introduktion till tonårsgraviditeter
 • hem rättsmedel för vindögd
 • hur man ska behandla smärtlindring för osteoradionecrosis
 • hur man gör en tonåring att sluta röka
 • livsmedel inte att äta eller dricka i klimakteriet
 • Damiana biverkningar
 • astma inom jordbruket
 • Hur förmå ricinolja arbete?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com