hur man förfalskar din graviditet

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-10
Ok, så din rumskompis, syster, bästa vän /värsta fiende slå dig till stans och fick smällen innan dig. Ännu värre, hon är yngre som bara påminner dig dina dagar är räknade. Nu, känsla avundsjuk och förlora kontrollen över sig själv, tror du dina föräldrar förbereder förneka dig, liksom alla andra du känner. Vad du inte vet är att det inte måste gå ner så här. Det finns alltid en sista utväg. ! Gör din mamma stolt, är det dags att fejka en graviditet

Du behöver:
Uppblåsbara mage kostym.
Baby-konto (gratis).
Tålamod.


1.
Göra ett konto på babycenter. com med din inbillade barns förfallodagen. Denna kostnadsfria tjänst gör att du kan kolla upp om den föreslagna statusen för ditt barn vecka för vecka så att du kan lämpligt låtsas lida av alla de rätta symptomen vid rätt tidpunkt, såsom graviditetsillamående, halsbränna, och fötter svullnad.

2.
Sök efter bilder baby ultraljud på google bilder och skriva ut dem på glansigt papper som de skulle göra på läkarmottagningen. Beroende på den bild du väljer att gå med, ändra din berättelse om hur länge du har varit gravid samt din förfallodagen. Tänk på alla de frågor du kommer att bli ombedd och öva din falska svar. * Kom ihåg, är den genomsnittliga graviditet 9 månader, justera.
3.
Ordna en träff med några av dina närmaste vänner för att meddela nyheter och avslöja ultraljud bilder. Om du repeterade föregående natt denna del bör gå ganska bra. Skvaller sprids och du kommer att officiellt vara gravid!
4.
Med tiden och du fortsätter att lägga till nya symptom till din dagliga rutin, kommer du till slut måste göra något åt din mage. Strumpor och dagligvaror väskor är nu ett minne blott. Det är dags för en uppblåsbar graviditet kostym! Denna kostym, kan justera storleken och formen på din mage och bröst områden att titta allt närmare på ditt förfallodatum som den tid närmar sig. Tyvärr dina vänner kommer att vilja se det, röra vid den, och lyssna på bebisens hjärtslag. Oroa dig inte, bara säg att du har hudbristningar och är mycket generad, plus att röra den igen bara kommer att göra sträcker värre! Fungerar som en charm. . . . )
5
Sedan baby antagande är tidskrävande, kommer du förmodligen inte att kunna avsluta detta med en verklig baby. Din valfria kurser om åtgärden är att kräva missfall, som naturligtvis är ett mycket vanligt sätt av en sådan pärs. Ännu bättre, tänka sig att bli en barnflicka på deltid av ett barn som är den ungefärliga åldern på din egen falsk. Samordna med denna temp barnets föräldrar att tillåta "studiebesök" som att gå till historien livsmedelsbutiker och köpcenter. Visst dina vänner kommer att stöta på dig någon gång.
6.
oundvikligen måste alla komma så småningom till ett slut. Långsamt prata mindre och mindre om ditt nyfödda tills slutligen alla dina vänner och familj har glömt. När enstaka kommentar uppstår om var ditt barn har, helt enkelt svara med något i stil med ". . . sommarläger!"


Previous:nothing Next:hur man identifierar symtom på svininfluensan

Relaterade artiklar


 • biverkningar av primolut-n
 • hur man kan minska risken Preemie
 • var man kan köpa piller bröst förstärkare
 • struktur av ortopediska skor
 • hjälp med att få motivation att leva hälsosamt
 • struktur och funktion lungor i vila
 • graviditet med trillingar zon diet
 • duricef biverkningar
 • hur man kan förebygga ryggbesvär eller ryggskador hos barn
 • kalori guide och motion rutin
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com