hur man hittar naturlig behandling av seborroiskt keratosis

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-12
Seborroiskt keratos är en noncancerous tillväxt på huden som uppstår när människor börjar åldern. Detta tillstånd har en wartlike utseende, och fläckarna är gula, bruna, svarta eller bruna, enligt Mayo Clinic. Även om orsaken till detta villkor inte är förstås väl av den medicinska gemenskapen, kan det finnas en genetisk koppling. Traditionella behandlingar för denna sjukdom (som inte är normalt täcks av försäkringar) inkluderar: frysning, cryosurgery och använda elektriska strömmar för att bränna området bort. Det finns dock alternativa behandlingar för detta tillstånd också.
1.
Kolla Väteperoxid behandlingar. Med hjälp av en koncentration väteperoxid 23 till 80 procent kan bidra till att minska uppkomsten av seborroisk keratos fläckar, enligt Essential Day Spa. Applicera väteperoxid direkt till det drabbade området regelbundet för att blekna bort fläckarna.
2.
Kolla Glykolsyra Solution. Köp en 30 procent glykolsyra lösning, som finns på ditt lokala apotek. Sätt lösningen i en sprayflaska och spraya det drabbade området dagligen. När lösning tillämpas skall undvika att tvätta området i flera timmar. Även denna behandling kan sticka lite, bör utseende av de orenheter bättre inom några dagar, beroende på Essential Day Spa.
3.
Överväga andra behandlingar. Om du har små hudytor påverkas av seborroisk keratos, kan microdermabrasion att minska förekomsten. Peeling, som finns på de flesta spa, kan också hjälpa aflägga hudceller och minska uppkomsten av det drabbade området.

också tala med din läkare om fördelarna med vitamin D derivat som Daivonex (Dessa tillägg är ofta för att behandla hudsjukdomar som psoriasis). Enligt Audrey Kunin, MD, och grundare av dermatologi hemsida DERMAdoctor, fann forskare vid Yamaguchi University School of Medicine att D-vitamin-derivat kan orsaka seborroiskt keratos att skorpan över och ramlar av.


Previous:nothing Next:hur man kan vara mer attraktiva för kvinnor

Relaterade artiklar


 • hur man pumpa bröstmjölk utan pump
 • Kan man vara gravid utan att veta?
 • medicinsk behandling för depression menstruella
 • information om premenopausala blödning
 • vad är en lipid panel?
 • onormal perioder efter klimakteriet
 • Kall laser information
 • saker att göra efter att komma ur drog Rehab
 • huvudvärk under klimakteriet
 • steg i tillämpningen komprimering bandage
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com