hur man lever väl och hålla sig friska

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-26
Leva väl utan att spendera alltför mycket pengar, samtidigt försöka leda en hälsosam livsstil, är möjlig. Det finns många saker du kan göra för din hälsa som är helt gratis eller billigt. När vi är friska, känner vi bättre och kan göra roligare saker, som förbättrar vår totala livskvalitet

Du behöver:.
Ekologiska trädgårdar bok
. Vattenfilter.

göra hälsosamma val


1.
Följ med på en mat co-op. Din familj kan dra nytta av ett brett sortiment av näringsämnen som finns i ekologiska produkter. Genom ett co-op, kommer du att kunna njuta av färska, ekologiska produkter till en lägre kostnad, samt stödja lokala bönder. På en viss dag varje vecka, kan du välja den lokala ekologiska produkter som intresserar dig.
2.
Odla din egen mat. Om du har en bakgård, kan du lära dig att odla din egen ekologisk mat för att leva gott och vara frisk. Köp en bok om ekologisk trädgårdsskötsel i ditt område, och börja växa några av dina favoriträtter. Växande din egen ekologiska livsmedel kan vara enkla när du väl fått kläm på det.
3.
Köp en vatten filter på din lokala maskin-eller hem förbättring butik. Kranvattnet är klorerat på många områden i Amerika. För en liten investering kan du filtrera bort klor och andra föroreningar. Installera vattenfiltret utrustning på kranen hemma och se till att byta filter själv var tredje till sjätte månad för att bibehålla renhet.
4.
Övning på daglig basis. När du tränar, skapar din kropp må-bra hormoner som kallas endorfiner. Att helt enkelt flytta runt och ha en god tid är ett annat sätt att få ett träningspass --- ta dina barn till parken eller spela på bakgården. Njut av livet och njuter av de enkla sakerna. Du kan alltid hitta ett sätt att hitta tid för motion, även om det innebär ridning din cykel för att köra ett ärende istället för att köra.
5.
Få dagliga solsken. Detta är en enkel sak som kan göra en skillnad i ditt liv utan att det kostar några pengar. Ta en promenad i solen varje dag i 20 minuter eller mer. Njut av den friska luften och rensa ditt sinne. Du kommer att må bättre och få en daglig dos av vitamin D, vilket förbättrar kalcium absorption och förbättrar ditt immunsystem.

tips och varningar


 • Många kooperativ kan du fylla upp två stora väskor av produkt, som kan pågå i mer än en vecka. Du kan också lagra en del av maten i vakuum-förslutna burkar för att göra det längre, eller juice att producera för att se det slukas.


 • Previous:nothing Next:naturliga sätt att gå ner i vikt efter graviditeten

  Relaterade artiklar


 • När är feber farligt för barn?
 • kan du ha din tid och samtidigt vara gravid?
 • hur man vet några tecken på anemi
 • hur man bad gör det enkelt att använda promenad i baljor
 • hepatit C & interferon behandling
 • eksem lättnad för småbarn
 • Hur man avgör om H1N1-viruset vaccinet är värt riskerna
 • hur man ökar en hälsosam byst
 • salmonella hos spädbarn
 • gör det själv fysiskt och känslomässigt föryngring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com