kan ett dåligt immunförsvar orsaka kroppen lukt?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-07

genetik

Den stora Histocompatibility Complex (MHC) består av ett visst gäng av gener som hjälper till att koda immunsystemet, vanligtvis hittas. hos ryggradsdjur. Även om dessa MHC molekyler är viktiga för att bestämma kroppens immunförsvar mot virus, spelar de också en viktig roll i utvecklingen av en persons doft, eller kroppslukt. Dessa är genotyp och fenotyp av MHC, porträtterade immunitet i kroppen och lukt porträtterade utanför kroppen. När immunförsvaret är i arbete med att bekämpa bakterier och virus, du inte bara känna lukten orsakas av en kemisk reaktion mellan de två, men bakterierna själva kommer också att ge bort en doft, som ibland är starkare än immunförsvaret.

Anslutning

På grund av det genetiska sambandet mellan det mänskliga immunsystemet och kroppslig lukt, kan du se ett samband mellan hur stark immunitet är och hur stark kroppslukt är. Detta märks främst i motbjudande lukt av den avlidne, som inträffar från uppdelningen i immunsystemet. Samma sorts kroppen lukt kan också ses i foten lukter. Här är immunsystemet jobbar hårt för att kämpa mot alla bakterier på fötterna, och som ett resultat, kan en stark doft kommer från sulor eller tårna.

vissa livsmedel såsom vitlök och sparris kommer också att ha en liknande effekt på kroppen och orsaka flyktiga organiska föreningar, eller flyktiga organiska föreningar, som skall bildas i ditt system. VOC luftburna kemiska molekyler som ofta förekommer i form av urin eller svett. Även om dessa livsmedel kan ha en positiv inverkan på kroppen och immunförsvaret, finns det mer tydligt effekter i människans doft. Så en stark lukt efter ett träningspass är inte alltid beror på bakterier men kan anslutas till immunsystemet.

Resultat

Eftersom dessa två faktorer korrelerar, människor påverkas i sin vardag. Människan avger en mycket låg och särskilt doft som många av deras nära och kära nog vant sig, men även om det mest går obemärkt kan kroppsodör få lätt ur handen. På grund av dålig hygien och kroppslig hälsa kan lukter bli mycket stötande. Det ses ofta och luktade på folk på dålig hälsa, som är sjuka med allt från en förkylning till lungcancer. Vanligast är dock lukten av dålig andedräkt på grund av bristande munhygien och brott mot muntliga immunitet.

Previous:nothing Next:klimakteriet håravfall

Relaterade artiklar


 • hur man torkar ut en sinus som är överbelastad med slem
 • risker med influensa skott
 • Vad händer när du förlorar din slempropp?
 • IVF biverkningar
 • Hur ofta kontrollerar Medicare funktionshinder efter 52 år?
 • hur man bär en Holter bildskärm
 • teorier om orsakerna till Alzheimers
 • biverkningar av bockhornsklöver
 • negativa biverkningar av vitaminer
 • sädesledare problem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com