kiropraktisk behandling vid fibromyalgi för nerverna i korsbenet

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-06
Fibromyalgi är en sjukdom som orsakar smärta i hela kroppen. Läkarna är ännu inte i avtal eller veta den exakta orsaken till denna smärta. Enligt FibroCenter, en online källa för information och utbildning om kronisk utbredd smärta är fibromyalgi troligen orsakad av överaktiv nerver i kroppens centrala nervsystemet. Denna överaktivitet gör hjärnans svar på smärta mer intensiv än normalt. Lyckligtvis kiropraktik justering, som använder en mängd tekniker kan hjälpa till att förändra kronisk smärta mönster genom rehabilitering.

Sacrum Nerve

RadioGraphics, en röntgen tidskrift beskriver korsbenet som ett triangelformat ben ligger i ländryggen (nedre delen av kroppen) region av kroppen. Det är en del av kroppens kotor och har kotor i sin egen också. Det finns en kanal i området, som kallas sakrala kanal, som är där nerver finns. Om bäckenet är ur läge, kommer det att påverka nerv flöde och så småningom kommer att leda till andra delar av kroppen blir dåligt. Detta kan påverka ryggen, armar, ben, även organ, vilket leder till mer smärta. Ett sätt att lindra det är att justera korsbenet via en procedur som kallas Sakral occipital Technique (SOT).

Sakral occipital Teknik

SOT anses av många vara en av de bästa kiropraktik teknik, eftersom det hjälper hela kroppen-inte bara ett litet område. Tekniken skapades av Dr major DeJarnette på 1920-talet, enligt Soto-USA, och baseras på det faktum att bäckenet bär kroppsvikten. Korsbenet, en del av bäckenet, fungerar som en stödpunkt (gångjärnet, eller punkt-stöd), och gör upp halva pumpen ansvarar för förflyttning av ryggmärgsvätskan. Denna pump kallas Sakral-occipitala pump eftersom den andra hälften av det är nackknölen (benet på baksidan av huvudet).
När din korsbenet lutas från en skev bäcken, fungerar denna pump inte korrekt och leder till en förändring i pumpens puls och flöde. SOT är en low-force/no kraft, skonsam teknik som anpassar bäckenet och nackknölen, därför att befria kroppen av smärta. Ibland smärtan är helt borta.

Ofta Behandlingar

Eftersom fibromyalgi är fortfarande ganska missförstås, det tar flera sessioner för att verkligen bli av med smärtan. Läkare vet hur tekniken fungerar men inte vet själva sjukdomen lämnar kiropraktor i mörkret. Från och med nu SOT är ett av de bästa sätten att handskas med fibromyalgi.
En patient kommer sannolikt att behöva göra många besök kiropraktor för att lindra de flesta av fibromyalgi smärta på grund av ett dåligt bäckenet. Sakrala occipital teknik oftast bara krävs en behandlingsplan från två veckor till tre månader, men med fibromyalgi, är den genomsnittliga längden för behandling 4-8 månader, och ibland så länge som 12, enligt vissa kiropraktorer.

Relief

Som redan nämnts SOT är användbar för många olika problem, ibland kallas den gyllene standarden för kiropraktik tekniker. Om du har fibromyalgi, SOT är ett utmärkt val för smärtlindring. Den kommer inte bara hjälpa till att lindra smärtan, men troligtvis också fixa andra problem när plexus av kroppen är uträtad.

Previous:nothing Next:bruten armbåge kirurgi på barn

Relaterade artiklar


 • ökningen av vita blodkroppar hos nyfödda
 • delar av en näsa
 • Fakta om föräldrarnas samtycke för aborter
 • ryggsmärta hos barn
 • ögonproblem med fläckar i synfältet
 • tidig menopaus information
 • näringstillskott för Parkinsons
 • hur man kan minska risken för akne
 • förebyggande hälsokontroller
 • vad är orsakerna till spädbarn eksem?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com