klimakteriet hjärtklappning

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-20
Menopaus är när menstruationen upphör permanent hos kvinnor. Det markerar slutet på fertilitet, och det uppträder i allmänhet ett år efter den sista menstruationen. Klimakteriet kan ge symtom som värmevallningar, nattliga svettningar, humörsvängningar, störningar i sömn, torrhet i slidan, irritabilitet, mer bukfett, ledsmärta, sömnlöshet, viktökning, problem med koncentration, håravfall och hjärtklappning. Hjärtklappning, även känd som hjärtarytmi eller oregelbundna hjärtslag, känns som hjärtat bultar på ett okontrollerat sätt. De är oftast orsakas av fluktuationer av hormoner. Symtom kan uppstå innan klimakteriet startar officiellt och under det

Minska Hjärtklappning

Kvinnor kan vidta flera åtgärder för att minska dessa hjärtklappning eller att bli av med dem helt, även avstå från antidepressiva medel, sköldkörtelhormon ersättning medicin, viktminskning piller och stimulantia som koffein (vanligt i läsk, te och kaffe).

Medicinska tillstånd

Vissa medicinska tillstånd som kan leda till klimakteriet hjärtklappning är anemi (en sjukdom där kroppen inte har tillräckligt röda blodkroppar), ångest, sköldkörtelproblem, lågt blodsocker och mitralisklaffstenos framfall, vilket är en hjärtklaff deformitet

Akut Symptom

Om du upplever klimakteriet hjärtklappning, och de kombineras med obehagliga symptom -. såsom skarp smärta i bladen på axlarna, arm domningar, överdriven svettning, andfåddhet eller bröst värk-omedelbart söka akut medicinsk hjälp. Dessa kan vara tecken på allvarliga kroniska sjukdomar, såsom hjärt-kärlsjukdomar, som kan uppstå efter klimakteriet.

Motion

Om klimakteriet hjärtklappning intensifiera när du är fysiskt aktiv eller delta i någon typ av motion, slutar röra omedelbart och koppla av tills de upphör. Motion kan förvärra klimakteriet hjärtklappning.

Identifiering

Om du är medveten om ditt hjärta slå, är du sannolikt upplever en hjärtklappning, som vanligtvis känns som om hoppa av ett hjärtslag eller för många hjärtslag inom en tidsram. De är i allmänhet sporadisk hända över en period på cirka två till tre månader. Ibland förekommer de tillsammans med värmevallningar.

Previous:nothing Next:biverkningar av dehydroepiandrosteron

Relaterade artiklar


 • perimenopause symptom i bröstet
 • hur du tar bort löss från håret
 • blodcirkulationen hos människa
 • polycystiskt ovariesyndrom och missfall
 • define livslängd
 • 10 sätt att få arbetskraft
 • fostrets implantation symtom
 • hicka hos barn
 • Hur man vet om ditt barn har vattkoppor, även om de är vaccinerade
 • hur du kan skydda ditt barn från H1N1
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com